08. 01. 2019 - 19:37
VJEROVALI ILI NE: Sir Alex Ferguson se vraća na klupu Uniteda !
907
Shares
VJEROVALI ILI NE: Sir Alex Ferguson se vraća na klupu Uniteda !

SENZACIONALNO

VJEROVALI ILI NE: Sir Alex Ferguson se vraća na klupu Uniteda !

Sport.ba
08. 01. 2019 - 19:37
0
Shares

Ne, nije "patka", Alex se vraća kući. Ove godine slavi se 20 godina od povijesnog finala Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka, susreta protiv Bayerna kad su Nijemci "pali" u sudačkoj nadoknadi i tim povodom sprema se spektakl...

"Dvije ekipe sigurno će se lako dogovoriti i bit će to istinski spektakl", odgovorio je klub iz Manchestera na upit novinara The Suna, koji je izbacio ekskluzivu.

Plan je vratiti imena kao što su David Beckham, Ryan Giggs i Teddy Sheringham, ali i trenera Alexa Fergusona. Navodno je Škot već dao zeleno svjetlo, a sav prihod od utakmice išao bi u humanitarne svrhe.

Bit će to historijska večer za Fergusona, ali i za Ole Gunnar Solskjaera, koji je trenutačno preuzeo ulogu trenera Vragova, koji je i zabio pobjednički gol te večeri. Utakmica se igrala na Camp Nou pred 90.000 gledatelja, sudar koji su bolje otvorili Nijemci golom Marija Baslera već u šestoj minuti. No početkom sudačke nadoknade, istekom svih 90 minuta, događa se čudesan preokret, nešto što smo do sada znali vidjeti u režiji Nijemaca...

Dvije zamjene iz drugog poluvremena rješavaju susret, prvo Teddy Sheringham, a potom zabija i Ole Gunnar Solskjaer... "To mi je bila i ostala jedna od najdražih pobjeda u karijeri", reći će legendarni Ferguson.

Možda ga nagovore da izdrži i do kraja sezone...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti