08. 01. 2019 - 10:08
VELIKA GUŽVA U ISTANBULU: Košarkaš nakon faula TOTALNO POLUDIO...
907
Shares
VELIKA GUŽVA U ISTANBULU: Košarkaš nakon faula TOTALNO POLUDIO i nokautirao dva protivnička igrača

ČEKA GA VELIKA KAZNA

VELIKA GUŽVA U ISTANBULU: Košarkaš nakon faula TOTALNO POLUDIO i nokautirao dva protivnička igrača

Sport.ba
08. 01. 2019 - 10:08
0
Shares

Nemile scene stižu iz turskog košarkaškog prvenstva. U 14. kolu tamošnje Super lige Darussafaka je pobijedila Turk Telekom 94-87, ali utakmicu je zasjenio trenutak ludila Michaela Erica 

Izgledao je mirno nakon 'pleske' koju je dobio po rukama, a zatim je poludio. Prvo je loptom u glavu udario Arslana, da bi par trenutaka nakon glavom u nos pogodio i Turena koji je odmah pao na parket.

Svojevrsno pomračenje uma doživio je košarkaš Darussafake Michael Eric u četvrtoj četvrtini utakmice protiv Turk Telekoma. Njegova je momčad cijelu utakmicu bila u egalu, kasnije i vodila, a početak posljednje četvrtine bio je za njih odličan jer je su otišli na nedostižnih +13.

Tako je bilo i tri minute prije kraja kad je Eric odlučio na 'ulični' način dokazati nadmoć i na tom području. Izazvalo je to desetominutnu stanku, a u sve su se uključili i navijači, a igrači domaće momčadi na trenutak su se udaljili s klupe kako bi se situacija smirila. 

Nakon incidenta utakmica je nastavljena, a Darussafaka je na kraju pobijedila rezultatom 94-87 (43-45). Košarkaš domaćih odmah je bio isključen, a za svoje ponašanje može očekivati kaznu koja će ga na duže vrijeme udaljiti s terena.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti