07. 01. 2019 - 15:21
ŠPANCI OTKRIVAJU: Ronaldo je spremio PAKLENI PLAN, cilj je da...
907
Shares
ŠPANCI OTKRIVAJU: Ronaldo je spremio PAKLENI PLAN, cilj je da ODE IZ JUVENTUSA zbog plate kakva nije viđena u sportu!

PIŠE DON BALON

ŠPANCI OTKRIVAJU: Ronaldo je spremio PAKLENI PLAN, cilj je da ODE IZ JUVENTUSA zbog plate kakva nije viđena u sportu!

Sport.ba
07. 01. 2019 - 15:21
0
Shares

Juve golemim koracima grabi k još jednom naslovu prvaka Italije, torinski velikan najavio je i osvajanje Lige prvaka, a najvažniji kotačić strašnog stroja Massimiliana Allegrija je Cristiano Ronaldo.

ronaldo

Ronaldo se u Realu s godinama pretvorio u pravi stroj za golove, a posljednjih je sezona najčešće vrebao priliku za gol u samom vrhu napada.

U Juventusu pak puno više sudjeluje u igri, izvlači se na bok i namješta prilike suigračima. Pored direktnih asistencija, Mandžukić je u nekoliko navrata profitirao i od odbijanaca nakon Ronaldovih udaraca.

ronaldo

Portugalac u tandemu s Mandžukićem igra u nevjerovatnoj formi i sve je jasnije da je Juve napravio fantastičan posao kad je ljetos za 106 miliona eura od Reala otkupio Ronalda.

Ipak, i pored svega nabrojanog, čini se da Portugalac nema namjeru da završi karijeru u Juventusu.

ronaldo

Naime, Don Balon piše kako se Cristiano Ronaldo nema namjeru dugo zadržavati u Juventusu. Plan na odlasku iz Real Madrida mu je bio odigrati još nekoliko visokih sezona u Torinu, a onda se zaputiti u Ujedinjene Arapske Emirate gdje bi završio igračku karijeru i udvostručio trenutnu platu.

Procurila je informacija kako mu Arapi nude godišnju platu od čak 60 miliona eura čime bi postao apsolutni rekorder u svim kolektivnim sportovima uključujući i NBA ligu, a kada se tome dodaju i marketinška prava lako je zaključiti kako će vjerovatno biti najbolje plaćeni sportaš svijeta.

 

ronaldo24

ronaldo1

juve-ronaldo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti