06. 01. 2019 - 21:30
A GOVORILI SU DA IM RONALDO NEĆE NEDOSTAJATI: Ovo je dokaz da...
907
Shares
A GOVORILI SU DA IM RONALDO NEĆE NEDOSTAJATI: Ovo je dokaz da je Real u TOTALNOM RASPADU

KRALJEVSKI KLUB IGRA NEPREPOZNATLJIVO

A GOVORILI SU DA IM RONALDO NEĆE NEDOSTAJATI: Ovo je dokaz da je Real u TOTALNOM RASPADU

Sport.ba
06. 01. 2019 - 21:30
0
Shares

Nogometaši madridskog Reala u susretu 18. kola španskog prvenstva opet su kiksali izgubivši na svom stadionu od Real Sociedada 0:2.

Pogotke za goste iz San Sebastiana postigli su Willian Jose (3-11m) i Ruben Pardo (83), a domaći su utakmicu završili s 10 igrača jer je u 61. minuti isključen Lucas Vazquez.

Madridski sastav je ostao peti s 30 bodova, sedam manje od vodeće Barcelone (koja ima utakmicu manje), dok je Real Sociedad skočio na 11. mjesto s 22 boda.

benzema1

Real igra svoju vjerovatno najgoru sezonu u posljednjih dvadesetak godina. Trostruki uzastopni prvak Evrope izgleda neprepoznatljivo, a smjena nesretnog Julena Lopeteguija i dolazak Solarija Madriđanima nisu donijeli ništa dobro.

real1

Real je i večeras odigrao jako loše. Igrači u bijelim dresovima bili su spori i bezidejni, jalovi u napadu, nesigurni u obrani i tromi u veznom redu, a gosti su to itekako kaznili.

Nevjerovatno zvuči podatak da je ovo Realu već šesti poraz u 18 kola, a lani su u cijelom prvenstvu skupili jednak broj izgubljenih utakmica. Bizarno je i to što je Real dosad zabio samo 26 golova (primio ih je 23), dok je primjerice Barcelona s utakmicom manje zabila 22 gola više od Madriđana.

A na početku sezone Perez i društvo tvrdili su kako im Ronaldo neće nedostajati...

ronaldo

ronaldo1

cristiano-ronaldo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti