19. 12. 2018 - 17:46
CRO COP URADIO NESVAKIDAŠNJU STVAR: Izazvao je fanove da rade...
907
Shares
CRO COP URADIO NESVAKIDAŠNJU STVAR: Izazvao je fanove da rade s njim trening, a evo šta se DESILO

TRENING S MIRKOM

CRO COP URADIO NESVAKIDAŠNJU STVAR: Izazvao je fanove da rade s njim trening, a evo šta se DESILO

Sport.ba
19. 12. 2018 - 17:46
0
Shares

Mirko Filipović naporno trenira za borbu protiv Roya Nelsona, zakazanu 21. februar i to nakon teške povrede koljena, od koje se čudesno brzo oporavio.

Njegovi vjerni obožavatelji cijelo su ga vrijeme pratili i bodrili, a sada je s njima počeo dijeliti snimke svojih napornih treninga, a ujedno ih izazivati i da sami pokušaju.

“Ne znam kako bi nazvao ovu vježbu, ali ju redovito radim i za specifičnu snagu i izdržljivost joj nema premca. Vrhunska vježba za cijelo tijelo i za rekreativce i za profesionalne borce. Razlika je jedino u broju rundi i težini partnera. Prikazana je jedna runda koja traje oko 1 minute i nakon toga 1 minuta pauze, pa ko koliko može. Ja radim 15 rundi, što je više nego dovoljno i jako teško. Savjetujem u početku raditi sa osjetno lakšim partnerom dok se tijelo ne adaptira i da se izbjegnu ozljede. Darko ima trenutno 105 kg, a za mene je idealan partner izmedju 115 i 120 kg!”, napisao je Mirko uz video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ne znam kako bi nazvao ovu vjezbu,ali je redovno radim.nisam nikada vidio da ju netko radi i ovaj sistem i redoslijed sam sam patentirao.vrhunska vjezba za cijelo tijelo,i za rekreativce i za profesionalne borce.na snimci je prikazana jedna runda,koja traje oko 1 minute.ovisno o formi i potrebi radi se od 3 do 15 rundi.runda traje minutu i nakon nje 1 minuta pauze.i tako..koliko tko moze.ja radim 15 rundi.naravno,sto je partner tezi i vjezba je teza.Darko ima trenutno 105 kg.iako mi je idealno ovu vjezbu raditi sa partnerom koji teži izmedju 115 i 120 kg.savjetujem da krenete ovu vjezbu raditi sa osjetno laksim partnerom dok se tijelo ne adaptrira na ovu vjezbu i da bi izbjegli ozljede!????

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

Ako već pri ruci nemate ovakvog partnera kao Mirko, možete pokušati ponoviti i njegov najdraži trening, na što je zapravo i pozvao pratitelje.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti