19. 12. 2018 - 14:32
NBA LIGA: Dva kluba žele dovesti beka Lakersa
907
Shares
NBA LIGA: Dva kluba žele dovesti beka Lakersa

EKIPE TRAŽE POJAČANJA

NBA LIGA: Dva kluba žele dovesti beka Lakersa

Sport.ba
19. 12. 2018 - 14:32
0
Shares

Jedna od najraširenijih priča, barem u dosadašnjih nekoliko dana od otvaranja trade-windowa, svakako je ona o bek šuteru Los Angeles Lakersa, Kentaviousu Caldwell-Popeu.

25-godišnji košarkaš trebao je biti upakiran u dogovor između Phoenixa Sunsa, Lakersa i trećeg kluba, kako bi u Los Angeles sletio Trevor Ariza.

Cijeli trade je propao, a momak sa sveučilišta Georgia, do daljnjega ostaje u Kaliforniji. Ipak, izgledno je da bi se to moglo vrlo brzo promijeniti. Za njegove usluge interes je pokazalo nekoliko klubova, među kojima su najviše zagrizla dva izazivača Warriorsa za naslov.

Kako prenosi Kevin O'Connor iz uglednog The Ringera, Philadelphia 76ersi su „bacili oko“ na Caldwell-Popea, ali taj deal će biti teško izvediv, prvenstveno zbog nevoljkosti uprave Lakersa da se taj transfer i ostvari.

Tu se u priču uključuje drugi contender za naslov. Kako prenosi Marc Stein i Athleticov Shams Charania, Houston je označio nekadašnjeg igrača Pistonsa kao glavnu metu u ovom trade periodu.

Struka Rocketsa želi rasteretiti Jamesa Hardena koji praktički sam ove sezone nosi svoju momčad. Ipak, uz odličnog Hardena koji je u zadnjoj utakmici Jazzu utrpao 47 poena, omjer im nije 'bajan', trenutno su na 15-14.

Iako još imaju mjesec dana za kombinacije s raznim tradeovima, Rob Pelinka i Magic Johnson žele što prije osnažiti roster i riješiti pitanje budućnosti Caldwell-Popea.

Bek šuter Lakersa ove sezone prosječno zabija 9.1 poen uz 2.5 skokova po utakmici.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti