18. 12. 2018 - 23:11
Milan i Bologna u jako lošoj utakmici odigrali bez golova
907
Shares
Milan i Bologna u jako lošoj utakmici odigrali bez golova

SERIE A

Milan i Bologna u jako lošoj utakmici odigrali bez golova

Sport.ba
18. 12. 2018 - 23:11
0
Shares

U posljednjoj utakmici 16. kola Serie A Bologna i Milan odigrali su najnepopularniji nogometni rezultat.

Uvodnih 45 minuta prošlo je bez većih prilika, tek treba izdvojiti solidan pokušaj Bologne iz 27. minute. Rodrigo Palacio u slalomskom solo-prodoru izbacio je dvojicu svojih čuvara pa opalio s ruba šesnaesterca u donji lijevi kut, ali Gigio Donnarumma ipak je prevelika klasa da bi ga tako nešto iznenadilo i fenomenalnom reakcijom spasio je svoj gol.

Sudac je potom podijelio dva žuta kartona do pauze, a povratak u drugom dijelu nije donio ništa pametnog u nogometnom smislu. Potezima ionako vrlo škrta u nastavku je dodatno osiromašila, a jedino vrijedno spomena s početka drugog poluvremena bio je udarac Hakana Calhanoglua, turski reprezentativac pucao je malo pored lijeve stative.

Nakon sat vremena igre Milanove igračke legende na klupama današnjih suparnika povukle su prve poteze. Gennaro Gattuso uveo je Samua Castillejoa umjesto Patricka Cutronea, a Pippo Inzaghi ubacio je Blerima Džemailija umjesto Mattiasa Savanberga.

Bologni, a ni današnjoj očajnoj utakmici, nije pomogla ni činjenica da su gosti od 76. minute bili bez Timuea Bakayoka koji je u samo tri minute skupio dva žuta. 

Crveno-crni su s ovim rezultatom zadržali 4. mjesto na tabeli, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka dogodine, a Bologna je ostala 18., na posljednjem mjestu koje znači ispadanje u Serie B.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti