15. 12. 2018 - 20:31
NAJTRAŽENIJI IGRAČ NBA LIGE DOBIO NOVI DOM: Iako ga nisu...
907
Shares
NAJTRAŽENIJI IGRAČ NBA LIGE DOBIO NOVI DOM: Iako ga nisu vidjeli u ovom timu nakon svega što se desilo,  na kraju će zaigrati tu

NBA

NAJTRAŽENIJI IGRAČ NBA LIGE DOBIO NOVI DOM: Iako ga nisu vidjeli u ovom timu nakon svega što se desilo, na kraju će zaigrati tu

Sport.ba
15. 12. 2018 - 20:31
0
Shares

Svi su željeli Trevora Arizu. Ovaj 33-godišnji krilni igrač ovog je ljeta pomalo iznenađujuće napustio Houston i otišao u Phoenix koji ga je platio 15 miliona dolara, a kada je postalo jasno da je još jedna sezona Sunsa otišla u propast, krenule su priče o njegovom tradeu.

Praktično nije bilo franšize koja se nije spominjala u kombinacijama za Arizu, jako su glasni bili Lakersi koje je Phoenix odbio, a kasno sinoć se NBA svijetom pronijela vijest kako su Phoenix, Washington i Memphis dogovorili posao s tri tima koji je ipak propao jer su u Phoenixu mislili da će od Memphisa dobiti Dillona Brooksa dok su im 'Grizliji' bili spremni poslati njegovog prezimenjaka MarShona.

ariza2

No, ta situacija nije obeshrabrila Phoenix i Washington koji su ipak uspjeli dogovoriti posao bez Memphisa. Tako su američki mediji objavili da je dogovoreno kako će Ariza preći u Washinhton gdje je već igrao dvije sezone, 2012./13. i 2013./14. U suprotnom pravcu odlaze Kelly Oubre Jr. i Austin Rivers.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti