13. 12. 2018 - 09:36
SAD JE JASNO ZAŠTO GA MOU PREZIRE: Nemogući promašaj Pogbe, pa...
907
Shares
SAD JE JASNO ZAŠTO GA MOU PREZIRE: Nemogući promašaj Pogbe, pa urnebesan autogol - OD OVOG NIJE MOGLO GORE

LIGA PRVAKA

SAD JE JASNO ZAŠTO GA MOU PREZIRE: Nemogući promašaj Pogbe, pa urnebesan autogol - OD OVOG NIJE MOGLO GORE

Sport.ba
13. 12. 2018 - 09:36
0
Shares

Manchester United poražen je sinoć kod Valencije 1:2 i tako ostao na drugom mjestu. To će vjerovatno značiti i dosta teži žrijeb za izabranike Jose Mourinha u osmini finala Lige prvaka.

mourinho-guardiola

Nevolje za ekipu s "Old Trafforda" počele su već u 17. minuti kada je Soler doveo domaćine u vodstvo. U 35. minuti United je imao sjajnu priliku za izjednačenje, ali Paul Pogba je promašio nemoguće. Francuz je ostao sam u petercu, trebao je samo ugurati loptu u praktički praznu mrežu, ali pucao je pored gola. Apsolutno nestvarno!

Kako izgleda dobra realizacija pokazao mu je u saigrač Phil Jones, ali, nažalost po njega i Manchester, realizatorske sposobnosti pokazao je ispred pogrešnog gola.

pogba-mourinho

Bio je brži od protivnika u utrci za jednu dubinsku loptu, a onda ju je u maniri rasnog strijelca pospremio pored Romera. Jones je tako postao prvi strijelac autogola u Ligi prvaka za Manchester United nakon – samog sebe: 2011. zabio je u vlastitu mrežu protiv Benfice.

jones

Da je barem Pogba tako dobar realizator kao Jones, jedna je od mnogih šala koje se na društvenim mrežama zbijaju na račun partije koju će momčad Manchestera nastojati što prije zaboraviti.

pogba3

pogba2

pogba-mourinho-manchester-united

paul-pogba1

jose-mourinho-paul-pogba-manchester-united

pogba3

(Sport.ba)

Učitaj još novosti