12. 12. 2018 - 17:49
POGLEDAJTE ŠTA JE DEMBELE URADIO SINOĆ: Nakon spektakularnog...
907
Shares
POGLEDAJTE ŠTA JE DEMBELE URADIO SINOĆ: Nakon spektakularnog pogotka Francuz se odlučio na ovaj potez

MUNDO DEPORTIVO

POGLEDAJTE ŠTA JE DEMBELE URADIO SINOĆ: Nakon spektakularnog pogotka Francuz se odlučio na ovaj potez

Sport.ba
12. 12. 2018 - 17:49
0
Shares

Francuski reprezentativac Ousmane Dembele sinoć je oduševio fudbalski svijet svojim golom protiv Tottenhama, te još jednom pokazao da se nalazi u vrhunskoj formi. Ipak, njegovo ponašanje van terena je posebna priča i dosta puta je bio u centru pažnje u posljednje vrijeme.

Dembele se ove sezone nalazi u centru pažnje, ali više zbog ponašanja van terena, odnosno učestalih kašnjenja na treninge katalonskog kluba. Iako se činilo da je to iza njega Dembele je ponovo napravio glupost i nakon utakmice protiv Espanyola na trening je zakasnio čak dva sata.

Ernesto Valverde nije odlučio da ga suspenduje, ali su ga odlučili novčano "olakšati" i to iznosom od 50.000 eura. Sinoć je na iznenađenje mnogih navijača Barcelone igrao u prvoj postavi i postigao je jedan spektakularan go.

Čini se da je Dembele okrenuo novi list u svojoj karijeri i da je odlučio da pokaže sav svoj raskošni talenat. Ousmane Dembele se izvinuo svojim saigračima za  ponašanje i obećao da se to više neće ponavljat i da će davati maksimum od sebe.

Mundo Deportivo prenosi da je Dembele dobio podršku od Messija i društva, ali da su mu i oni dali do znanja da se mora dosta profesionalnije odnositi prema klubu, ali i saigračima i navijačima Blaugrane.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti