12. 12. 2018 - 17:19
"Modrić je već sad legenda kluba, simbol poštenog i skromnog...
907
Shares

FLORENTINO PEREZ:

"Modrić je već sad legenda kluba, simbol poštenog i skromnog Reala..."

Sport.ba
12. 12. 2018 - 17:19
0
Shares

Očito ponukan nedavnim izjavama Cristiana Ronalda da Juventus pruža osjećaj prave obitelji dok to s Realom nije slučaj, oglasio se i Realov predsjednik Florentino Perez koji je iskoristio božićni domjenak organiziran od strane kluba za španske novinare kako bi pričao o vrijednostima Reala.

"Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za sve ono dobro što nam se u posljednje vrijeme događa", rekao je u utorak navečer Perez.

modric-perez

Real Madrid je prošle sezone osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka, a prije deset dana je, zahvaljujući Luki Modriću, dobio i novog osvajača Zlatne lopte. Hrvatski je veznjak fantastičnu sezonu okrunio velikim priznanjem  pa tako Real i nakon odlaska Ronalda, ima najboljeg igrača svijeta.

"Modrić je naš glavni simbol ovog trenutka, a već sada je i legenda Reala. On predstavlja naš talent i sve dobro što dajemo nogometnoj porodici koja nas prati", rekao je Perez pa dodao:

modric1

"Osvojili smo tri uzastopne evropske nogometne titule i to je produkt enormnog rada koji se zasniva na vrijednostima koje promiče Real Madrid. To su poštenje, skromnost i solidarnost."

real3

"Svjedoci smo jednog od najuspješnijih razdoblja u klupskoj historiji", zaključio je na kraju svog obraćanja predsjednik kraljevskog kluba.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti