06. 12. 2018 - 10:42
Inter se već sada odriče sjajnog Hrvata? Zbog izbjegavanja...
907
Shares
Inter se već sada odriče sjajnog Hrvata? Zbog izbjegavanja operacije naštetio je sam sebi

VRSALJKO SE VRAĆA U MADRID

Inter se već sada odriče sjajnog Hrvata? Zbog izbjegavanja operacije naštetio je sam sebi

Sport.ba
06. 12. 2018 - 10:42
0
Shares

Loše vijesti stižu iz Milana za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji je ovog ljeta stigao na posudbu u Inter iz Atletico Madrida. Naime, zbog čestih problema s koljenom i mizernog broja odigranih utakmica Inter odustaje od njega i uskoro bi se trebao vratiti u glavni grad Španije.

Inter ga je doveo na krilima sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu, ali baš je to natjecanje iscrpilo već ionako načete ligamente koljena Vrsaljka koji nikako ne može pronaći kontinuitet, a ni riješiti probleme koje ima. Nakon sjajnih igara u Serie A Vrsaljko je 2016. otišao u Atletico, no nedostajala m je Italija pa je uspio dogovoriti posudbu s pravom otkupa i pridružiti se Brozoviću i Perišiću. 

On je također želio doći u Inter, no Nerazzurri su razočarani. Od 14 kola Serie A Vrsaljko je nastupio u samo šest, a od pet utakmica Lige prvaka u samo jednoj. Talijanski mediji pišu kako je Inter već odlučio jer samo na ovu sezonu za njega će potrošiti šest miliona eura, a na kraju bi ga trebali otkupiti 17 i pol miliona eura. Za uzvrat su dobili jako malo, gotovo ništa. 

To je realna Vrsaljkova cijena na tržištu, no problem je jedino zdravlje i Inter ne može riskirati, a koljeno je u takvom stanju da ne može biti sigurnosti oko budućnosti. Tako da, povratak u Atletico je realnost, a možda bi Šime trebao razmisliti i o trajnom tretmanu koljena jer kakvog smisla ima odigrati dvije utakmice po 90 minuta pa propustiti iduće tri zbog ozljede.

Opcija je operacija koja bi riješila problem, no Vrsaljko se okretao konzervativnim metodamam, a to mu za sada nije donijelo ništa dobroga. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti