06. 12. 2018 - 13:25
Veliki povratak u SAD: Mirko Filipović ipak će doći do velikog...
907
Shares
Veliki povratak u SAD: Mirko Filipović ipak će doći do velikog revanša

BORIT ĆE SE PROTIV ROYA NELSONA

Veliki povratak u SAD: Mirko Filipović ipak će doći do velikog revanša

Sport.ba
06. 12. 2018 - 13:25
0
Shares

Cro Cop će ipak doći do još jednog velikog revanša. Mirko Filipović borit će se protiv Roya Nelsona u Bellatoru 16. veljače, objavio je ESPN-ov novinar Ariel Helwani, MMA insajder čije informacije imaju posebnu težinu.

Borba bi se ipak trebala dogoditi na Bellatoru 216 u Uncasvilleu u saveznoj državi Connecticut, napisao je Helwani pozivajući se na izvore iz organizacije.

Cro Cop i Big Country trebali su se boriti na jubilarnom Bellatoru 200 svibnju u Londonu, ali hrvatski borac se povukao zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, piše Gol.hr. Filipović je uputio izvinjenje Nelsonu i najavio novu borbu.

''Oporavit ću se što je prije moguće i nadam se da ćemo tada imati revanš. Tome se zaista veselim i nadam se da ćeš opet prihvatiti'', rekao je Nelsonu Mirko krajem maja.

Filipović se oporavio od ozljede brže nego se očekivalo i pobijedio Roquea Martineza na Rizin 13 spektaklu u Japanu. Nova borba trebala je biti na Staru godinu, ali je propala jer je Floyd Mayweather, koji će nastupiti na tom Rizinovu događaju, ''pojeo'' većinu budžeta za event.

Nelson je u nizu od dva poraza. Ova dva borca već su se borila 2011. na UFC-u 137, a Nelson je slavio nokautom u prvoj rundi.

Na istom eventu u akciji bi trebali vidjeti par Paul Daley - Michael Page te borbu Vitaly Minakov - Cheick Kongo.

Zanimljivo, Bellator za taj vikend sprema dva spektakla. Večer prije na istom će se mjestu održati Bellator 215 na kojem su glavne zvijezde Matt Mitrione i Sergej Karitonov.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti