05. 12. 2018 - 12:43
ŠPANCI POPLJUVALI RONALDA! "On je egoističan! Zlatna lopta...
907
Shares
ŠPANCI POPLJUVALI RONALDA!

KRITIKE NA RAČUN PORTUGALCA

ŠPANCI POPLJUVALI RONALDA! "On je egoističan! Zlatna lopta koju je osvojio Luka Modrić je bolje dočekana nego sve Ronaldove zajedno"

Sport.ba
05. 12. 2018 - 12:43
0
Shares

Sergio Ramos dočekao je Luku Modrića poput brata dan nakon što je hrvatski kapiten osvojio Zlatnu loptu France Footballa u Parizu. 

ramos-modric

Nije tajna da se njih dvojica izuzetno poštuju, kao što nije tajna ni to da je Luka jedan od omiljenijih tipova u svlačionici aktualnog prvaka Evrope.

Osvanula je potom originalna poruka Brazilca Marcela, također Modrićevog velikog prijatelja iz Reala, što je samo potvrdilo da je popularni Lukita jedan od lidera današnjih Blancosa.

ramos-modric1

O tome je pisao novinar El Confidenciala Ulises Sanchez-Flor koji smatra da se Modrićeva Zlatna lopta slavi drugačije nego četiri Zlatne lopte Cristiana Ronalda koje je ovaj osvojio igrajući za Real Madrid. 

ronaldo

Modrića su svi igrači izgrlili i izljubili po dolasku u Realov trening-centar Valdebebas, posebno Španci Sergio Ramos i Lucas Vazquez.

Bila je to topla i jednostavna dobrodošlica najboljem nogometašu svijeta za 2018. godinu, puno toplija nego za Portugalca Ronalda prošle sezone.

ronaldo

Autor teksta posebno ističe Modrićevu poniznost koja je svima prirasla srcu, za razliku od egoističnog Ronalda koji je ovoga ljeta u transferu od 100 miliona eura prešao u talijanski Juventus.

ronaldo11

"On je vrlo drag, jednostavan, sramežljiv i velikodušan. Nije nimalo u oblacima. To je profesionalac za divljenje i poštovanje", završava tekst Sanchez-Flor.

modric-ronaldo-real-madrid

ronaldo

61534646-cristiano-ronaldo

cristiano-ronaldo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti