02. 12. 2018 - 08:41
WILDER "BOCNUO" JOSHUU: "Želim ovo ponoviti, mi smo dvojica...
907
Shares
WILDER

WBC

WILDER "BOCNUO" JOSHUU: "Želim ovo ponoviti, mi smo dvojica najboljih na svijetu"

Sport.ba
02. 12. 2018 - 08:41
0
Shares

S dva nokdauna sam definitivno dobio borbu. Ostavili smo srce na terenu. Obojica smo ratnici, ali s ona dva udarca sam ja dobio borbu, rekao je nakon spektakla u Los Angelesu Deontay Wilder.

Njegova borba za WBC pojas s Tysonom Furyjem je završila bez pobjednika. Suci nakon 12 rundi nisu mogli odlučiti tko je pokazao više pa pojas ostaje u Wilderovom vlasništvu.

Ušao sam sporije u meč, žurio s udarcima, bio sam neodlučan. Onda sam 'pucao' u prazno desnicom, forsirao udarac, nisam se uspijevao prilagoditi, umjesto da sam bio strpljiv i čekao priliku. Želio sam ga nokautirati, pružiti navijačima ono što su došli vidjeti - nastavio je Amerikanac opisivati svoju borbu.

"Obojica smo dali sve od sebe, sve što smo mogli dati. Na kraju je to i najvažnije. Mi smo najbolji na svijetu i međusobno se silno poštujemo." 

fury2

"Pritisak uopće nisam osjećao. Budite sigurni, u revanšu ću ga dobiti. Revanš, želim da to bude moja iduća borba. Bila je ovo sjajna borba, idemo je ponoviti. Nije mi važno gdje će se boksati. Kada u ringu imaš dva ratnika, onda je i meč sjajan. Dokazali smo to večeras i želim ovo ponoviti." - završio je Wilder.

Bio je ovo najiščekivaniji meč godine, a na kraju je završio - neriješeno. Fury je pokazao više tokom 12 rundi, ali Wilder mu je zadao dva brutalna udarca i to je Britanca koštalo pobjede. Obojica su ostala neporažena. Pobjednik je trebao boksati protiv Anthonyja Joshue, kojemu nedostaje samo WBC pojas. Ali, morat će Britanac još malo pričekati na svoju borbu...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti