29. 11. 2018 - 14:35
BIVŠI ZMAJ OGORČEN: Zbog njega treba bojkovati utakmice...
907
Shares
BIVŠI ZMAJ OGORČEN: Zbog njega treba bojkovati utakmice reprezentacije, krivicu trebaju snositi i glavni igrači!

VLADAVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU

BIVŠI ZMAJ OGORČEN: Zbog njega treba bojkovati utakmice reprezentacije, krivicu trebaju snositi i glavni igrači!

Sport.ba
29. 11. 2018 - 14:35
0
Shares

Bosanskohercegovački reprezentativac, Ognjen Vranješ, još jednom je izazvao skandal objavom na Instagramu nakon navijačkih nereda na meču Lige prvaka između AEK – Ajax. Odmah nakon toga pojavila se i sporna fotografija njegove do sada neotkrivene tetovaže na kojoj se nalazi četnički nadvojvoda Momčilo Đujić.

ognjenvranjes

Upravo ovo bio je razlog da reaguju i čelni ljudi Anderlechta, tima za koji Vranješ nastupa. Oni će svoju odluku donijeti sutra, a moguće je čak da dođe i do prekida saradnje. U međuvremenu oglasio se i NS/FS BiH o ovom događaju.

vranjes1

Tenzije se ne smiruju ni u bh. javnosti, većina je ogorčena potezima stopera Zmajeva, koji je i u prošlosti dolazio na udar navijača. Šutjeti nije želio bi bivši bh. reprezentativac Admir Vladavić, nekadašnji fudbaler Veleža, Željezničara i Žiline koji je u dresu domovine upisao 21 nastup.

vladavic-velez-zrinjski

"Odgoj od kuće, živi u njemu to, morao je od nekoga naučiti to... Treba bojkotovati utakmice dok je vranješ u reprezentaciji. Namjerno sam napisao malim slovima prezime ovog idiota", napisao je Vladavić na Facebooku, a u raspravu se između ostalih uključio još jedan bivši Zmaj - Sanel Jahić.

sanel_jahic

"Gori su Savez i Prosinečki što ga zovu, kao i saigrači iz reprezentacije što uopšte sjede s njim."

robert-prosineckiPotom se ponovo oglasio Vladavić poručivši: "Pa krivicu treba da snose i momci koji vode glavnu riječ, koji imaju autoritet, ali možda nisu obraćali pažnju na sve to jer Džeko je normalan momak kako da može pomisliti da je ovaj istetovirao krvoloka i zločinca, možda Džeko misli neki od bitlsa hehehe".

vranjes-viscaOstaje nam da sačekamo i odluku selektora Roberta Prosinečkog o svemu, a većina bh. javnosti je za to da Vranješ više ne igra za Zmajeve...

vranjes4

vranjes3

vranjes2

ognjen-vranjes-anderlecht-1-1

vranjes

vranjes

ognjen-vranjes-anderlecht

vranjes

(Sport.ba)

Učitaj još novosti