27. 11. 2018 - 12:07
Evra isprozivao Milan, pa mu navijači ŽESTOKO SPUSTILI i...
907
Shares
Evra isprozivao Milan, pa mu navijači ŽESTOKO SPUSTILI i ŽAČEPILI USTA!

PROZVAO BONUCCIJA

Evra isprozivao Milan, pa mu navijači ŽESTOKO SPUSTILI i ŽAČEPILI USTA!

Sport.ba
27. 11. 2018 - 12:07
0
Shares

Patrice Evra sve čini kako bi zadobio pažnju. Iskusni 37-godišnji lijevi bek već neko vrijeme ne igra fudbal, ali se trudi preko društvenih mreža skrenuti pozornost na sebe. Ovog puta je preko Leonarda Bonuccija prozvao Milan...

"Sada se vratio osmijeh. K...c si igrao Ligu prvaka tamo", napisao je ispod fotografije, aludirajući na jednogodišnju neuspješnu avanturu talijanskog stopera na San Siru.

evra-765

Istina, Rossoneri već pet godina čekaju na povratak u natjecanje koje su osvojili sedam puta, najviše nakon rekordera Reala (13).

Međutim, kako to obično bude na društvenim mrežama, ubrzo su se javili navijači milanskog velikana i posjetili Evru na 24. april 2007. godine.

Manchester United je u prvom polufinalnom susretu savladao Milan (3:2), koji je u uzvratu slavio s 3:0 i kasnije se osvetio Liverpoolu za naslov europskog prvaka. Ipak, te večeri na Old Traffordu u 37. minuti Brazilac Kaka zabio je jedan od najljepših golova u historiji.

evra

Pritom je napravio smiješnima Evru i Heinzea, koji su se sudarili nakon njegovog lažnjaka, a potom je savladao legendarnog Van der Saara. 

"Evri se očigledno još vrti u glavi od ovoga", jedan je od komentara navijača Milana na provokaciju Francuza. A evo i zašto...

evra1

evra2

leonardo-bonucci

evra3

(Sport.ba)

Učitaj još novosti