25. 11. 2018 - 10:25
VELIKI NAVARRO: Mučio sam se da ga čuvam, bio je nevjerovatan
907
Shares
VELIKI NAVARRO: Mučio sam se da ga čuvam, bio je nevjerovatan

LEGENDE

VELIKI NAVARRO: Mučio sam se da ga čuvam, bio je nevjerovatan

Sport.ba
25. 11. 2018 - 10:25
0
Shares

Košarkaš Real Madrid Rudy Fernandez govorio je u intervjuu za "Eurohoops" o rivalitetu sa Barcelonom, Juanu Carlosu Navaru i navijačima katalonskog tima.

Navaro je tokom ljeta objavio da je njegova profesionalna igračka karijera završena, kao i da će dobiti mjesto funkcionera u katalonskom klubu.

rudy-fernandez-real-madrid-eb12

"On je uvijek bio primer svima. Mučio sam se da ga sačuvam, on je jedinstven igrač. Takve možete nabrojati na prste jedne ruke. Imao sam sreće da učim od njega, naročito dok smo bili saigači, zauvijek ću pamtiti te trenutke u karijeri", rekao je Fernandes i dodao:

"Nedostajaće nam, to je sigurno. Košarka nudi neke sjajne igrače, takvih nema mnogo. Prije nekoliko godina penzionisao se Dijamantidis, sada i Navaro. To su igrači koji su ostavili veliki trag u evropskoj košarci".

Fernandes je prokomentarisao i kako tokom meča podnosi uvrede i skandiranja navijača protivničkog tima.

"Protivnički navijači su tu da bi podržali svoj omiljeni klub. U isto vreme, pokušavaju da dekoncentrišu protivnika. Svaki put kada sam igrao u Grčkoj, bilo je neverovatno. Mučili smo se, bili smo ljubomorni na tu atmosferu, to je neverovatno. Profesionalci takvu atmosferu koriste kao motivaciju. Baš kao što je Redži Miler rekao - to je nešto što te pokreće", objasnio je Fernandes.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti