21. 11. 2018 - 16:07
I VELIKI RONALDINHO OSTAO FASCINIRAN: "Priznajem ti bolji si...
907
Shares
I VELIKI RONALDINHO OSTAO FASCINIRAN:

MALO JE LJUDI KOJI SE MOGU POHVALITI OVOM ČINJENICOM

I VELIKI RONALDINHO OSTAO FASCINIRAN: "Priznajem ti bolji si od mene"

Sport.ba
21. 11. 2018 - 16:07
0
Shares

Touzani je kroz svoju freestyle karijeru snimao videozapise s Cristianom Ronaldom, Kevinom de Bruyneom, Hazardom, Aubameyangom...
Gotovo da ne postoji nogometaš ili ljubitelj nogometa koji u legendarnom Ronaldinhu nije vidio uzora kada su u pitanju driblinzi i trikovi s loptom. O njegovoj nogometnoj veličini svjedočio je i dom najvećeg rivala Real Madrida, Santiago Bernabeu koji ga je nagradio gromoglasnim pljeskom nakon što je izludio Sergija Ramosa, Roberta Carlosa i društvo.

ronaldinho-strast

I nakon što se umirovio, Ronaldinho je i dalje simbol umijeća s loptom, a iako su na scenu došli neki novi igrači, poput Neymara, Ronalda i Hazarda, Dinho je i dalje pojam lakoće kontroliranja lopte.

Međutim, Brazilac je nedavno upoznao Touzanija, freestylera koji je uspio impresionirati čak i Ronaldinha. Touzani je kroz svoju freestyle karijeru snimao videozapise s Cristianom Ronaldom, Kevinom de Bruyneom, Hazardom, Aubameyangom, Sergijom Ramosom, a sada je ostvario san mnogih nogometaša diljem svijeta pa je svoje umijeće pokazao Ronaldinhu.  Tridesetosmogodišnji Ronaldinho ostao je zadivljen njegovim umijećem pa mu je u jednom trenutku odao priznanje:

"Najbolji si", kratko je s osmijehom prokomentirao Brazilac.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti