20. 11. 2018 - 20:35
UOČI VELIKOG SPEKTAKLA KRAJEM 2018. "Egzibicija? Ne,...
907
Shares
UOČI VELIKOG SPEKTAKLA KRAJEM 2018.

NASUKAWA SAMOUVJEREN

UOČI VELIKOG SPEKTAKLA KRAJEM 2018. "Egzibicija? Ne, nokautirat ću brutalno Mayweathera!"

Sport.ba
20. 11. 2018 - 20:35
0
Shares

Možda će to za Floyda Mayweather biti egzibicijski meč, no za Japanca Tenshina Nasukawu će to biti prilika karijere! To je i najavio u prvim izjavama nakon što je proteklog vikenda upisao novu pobjedu nokautom. Dapače, tvrdi da će slavni bokser, koji u karijeri ima nevjerojatnih 50-0, upisati prvi poraz ikada! I to nokautom!

floyd-mayweather-jr-i-tenshin-nasukawa

Mayweather i Nasukawa bi se trebali susresti na Staru godinu u Tokiju na tradicionalnoj RIZIN-ovoj priredbi.

“Kao što to već vjerovatno znate, na Staru godinu ću se boriti protiv Mayweathera. Već sutra se vraćam treninzima u dvoranu sve do Stare godine. Tako da ću se spremiti da ga mogu nokautirati. Apsolutno ću ga nokautirati u tom meču!”, najavio je Nasukawa nakon pobjede na RISE 129 eventu.

floydmayweatherjr

Kasnije je u “backstageu” dvorane. u kojoj se održavao RISE 129. dodatno istaknuo kako mu je čast biti prvi Japanac koji će ikada ući u borilište sa slavnim Maywatherom. Dapače, naglasio je “kako ne planira sudjelovati u nikakvom egzibicijskom meču i da će sigurno nokautirati Mayweathera”.

mayweather-mcgregorPrema novinarima koji su proveli s njim neko vrijeme u “backstageu” dvorane, Nasukawa im je otkrio kako pravila itekako omogućavaju da nekoga nokautirate. Nadalje je pripadnicima sedme sile rekao da je Mayweather htio odustati od nastupa najprije radi pravila, a zatim i radi nekih detalja oko “streama” kojim će se dvoboj prenositi. Problem je očito, kao i obično s Mayweatherom, bio novac, piše Figthsite.

tenshin-nasukawa-1

S druge strane, navodno se glavni čovjek RIZINA Sakakibara izvlači na jezičnu barijeru koja je kumovala nesporazumu između Mayweathera i promocije. To što se naziva “egzibicijskim mečem” u Japanu, prema njegovim riječima, ne znači da se ne radi o pravom dvoboju.

tenshin-nasukawa

U ovom trenutku je najbitnije da će do dvoboja doći. On će se održati prema bokserskim pravilima u formatu tri runde po tri minute!

mayweather-vs-pacquiao-3

mayweather

mayweather

mayweather-mcgregor

002-floyd-mayweather-vs-conor-mcgregor

170827003944-04-mayweather-mcgregor-super-169

(Sport.ba)

Učitaj još novosti