18. 11. 2018 - 20:10
NEOBIČNA PRIČA MLADOG IGRAČA: "Nisam znao ko su mi saigrači,...
907
Shares
NEOBIČNA PRIČA MLADOG IGRAČA:

POLJAK SE SNAŠAO NA SVOJ NAČIN

NEOBIČNA PRIČA MLADOG IGRAČA: "Nisam znao ko su mi saigrači, zato sam upalio Playstation i..."

Sport.ba
18. 11. 2018 - 20:10
0
Shares

Krzysztof Piatek nakon 12 kola Serie A neočekivano se nalazi na samom vrhu liste strijelaca s devet postignutih golova - jednim više od Ronalda!

piatek

Genoin Poljak je postao hit talijanskog prvenstva, no od dolaska Ivana Jurića na klupu, prije nešto više od mjeseca, 'novi Lewandowski' je bez gola!

"Pa nitko u Evropi ne zabija baš u svakoj utakmici! Golovi će doći, ja ipak ne igram u klubu kakav je Real Madrid ili Juventus u kojoj cijela ekipa radi za tebe. Ne mogu biti zadovoljan s time što sam trenutno najbolji strijelac jer sam postao jako gladan za novim golom!", rekao je 23-godišnji napadač pa ispričao zanimljivu priču o dolasku u klub:

1

"Oduvijek sam znao da želim postati golgeter, imao sam samo dvije godine kada sam počeo udarati loptu. Nije bilo puno drugoga što se moglo raditi u mojoj zemlji... U fudbal me uveo otac i ohrabrio me da iskoristim svoj talent."

2

"Kada sam došao u Genou nitko me od saigrača nije poznavao, a tome sam se i nadao jer sam znao da ću puno lakše zavarati suparnike ako nitko ne zna da sam u prošloj sezoni dao 21 gol! To što sam bio potpuni stranac dalo mi je prednost."

5

"Ali, niti ja nisam znao niti jednog igrača Genoe. Zato sam odmah nakon potpisa upalio Playstation i na igricama potražio tko su mi novi saigrači!"

4

6

7

piatek

(Sport.ba)

Učitaj još novosti