17. 11. 2018 - 17:27
Srbija slavila teže od očekivanog, Mitrović se osramotio,...
907
Shares
Srbija slavila teže od očekivanog, Mitrović se osramotio, Crnogorcima poništen čist pogodak

LIGA NACIJA

Srbija slavila teže od očekivanog, Mitrović se osramotio, Crnogorcima poništen čist pogodak

Sport.ba
17. 11. 2018 - 17:27
0
Shares

U petom kolu skupine C, Lige nacija, Srbija je s 2:1 slavila protiv Crne Gore te došla na korak do osvajanja skupine i prelaska u Grupu B. 

Obje su momčadi relativno loše otvorile susret, izrazitijih prilika nije bilo, a Srbija je povela iz prvog udarca na gol. Tadić je odličnom dugom loptom proigrao Ljajića koji je izašao sam pred Petkovića i zabio za vodstvo domaćina. 

Samo dvije minute kasnije, Srbija je povećala vodstvo nakon što je Kolarov proigrao Mitrovića, koji je sjajno preusmjerio loptu iza leđa gostujućeg golmana. Međutim, Mitrovićeva reakcija u 38. minuti bila je daleko od one iz 32. 

Srbija je dobila jedanaesterac nakon pogreške suca Undiana Mallenca. Matić je pokušao pucati, promašio je loptu i pao, pored njega bio je Šćekić, a španski sudac pokazao je na bijelu točku. Loptu je uzeo Mitrović i izveo panenku koja je umjesto u gol, otišla iznad gola.

Crna Gora je bila puno bolja i opasnija u drugom poluvremenu pa je smanjenje zaostatka u 70. minuti donio Mugosa. Prijetili su gosti i preko Jankovića i Jovovića, ali se rezultat do kraja nije mijenjao. Treba naglasiti i to da je gostima poništen i čist pogodak u ovom susretu...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti