17. 11. 2018 - 15:33
EMOTIVNA PORUKA UPUĆENA NEKADAŠNJEM SAIGRAČU: "On je moj...
907
Shares
EMOTIVNA PORUKA UPUĆENA NEKADAŠNJEM SAIGRAČU:

TALIJANSKA REPREZENTACIJA

EMOTIVNA PORUKA UPUĆENA NEKADAŠNJEM SAIGRAČU: "On je moj vjerni štitonoša"

Sport.ba
17. 11. 2018 - 15:33
0
Shares

Chiellini je za Italiju debitovao prije 14 godina u meču sa Finskom, a u subotu uveče će postati sedmi fudbaler u historiji reprezentacije koji je odigrao 100 i više mečeva za reprezentaciju. Prije njega to su učinili Dino Zoff, Andrea Pirlo, Danijele de Rossi, Paolo Maldini, Fabio Canavaro i Buffon, koji je za nacionalni tim branio na neverovatnih 176 mečeva.


„‘Chielo‘ će uvek biti moj vjerni štitonoša, koji je činio naše avanture sigurnijim i uspešnijim“, rekao je Đanluiđi Bufon.

„On je savršen primjer igrača koji svojom inteligencijom, profesionalnošću, skromnošću, požrtvovanjem i karakterom zasluženo pokupio brojne nagrade i možda i prevazišao svoje ambicije sa početka karijere. Postao je referentna tačka za sve one koji žele da igraju protiv njega ili sa njim. Chiellini bi u mom idealnom timu bio siguran član. Sa najlepšim željama mu čestitam stoti meč u reprezentaciji i želim mu da stigne do 200“, rekao je legendarni golman za igrača koji je u Juventusu naslijedio njegovu kapitensku traku u ljeto 2018. godine, kada je Bufon prešao u PSG

.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti