16. 11. 2018 - 15:54
NEVJERICA U BARCELONI! Mlada zvijezda je OVISNIK! Klub ga...
907
Shares
NEVJERICA U BARCELONI! Mlada zvijezda je OVISNIK! Klub ga šalje na liječenje da mu pokušaju spasiti karijeru!

SITUACIJA SE OTELA KONTROLI

NEVJERICA U BARCELONI! Mlada zvijezda je OVISNIK! Klub ga šalje na liječenje da mu pokušaju spasiti karijeru!

Sport.ba
16. 11. 2018 - 15:54
0
Shares

Barcelona muku muči sa svojim svjetskim prvakom, Francuzom Ousmaneom Dembeleom. Mladić je zakasnio na trening jer je zaboravio namjestiti alarm jer je cijelu noć igrao igrice s prijateljima.

Dembele u Barceloni živi s prijateljima iz Francuske s kojima igra igrice i Barcelona vjeruje da je to najveći problem pa smišljaju kako spasiti situaciju.

ousmanedembele

Naravno, nije se probudio na vrijeme pa ga je razbudio netko od klupskih direktora koji je došao u njegov dom provjeriti što se s njim događa.

AS piše da je Dembele rekao kako ima problema s trbuhom pa kad su ga odveli na pregled, doktori su potvrdili da je fudbaler skroz zdrav.

dembele

U klubu su sada bijesni, odmah je organiziran sastanak s njegovim menadžerom jer smatraju da je Dembele skroz bez kontrole.

Barcelona mu je dodijelila vozača kako bi ga lakše kontrolisali, međutim to baš i ne ide po planu, a nutricionista je Dembele otpustio jer mu nije odgovarao.

dembele-messi-barcelona

Igrač u kojeg je uloženo oko 140 miliona eura ovisnik je o igricama pa čelnici Blaugrane razmišljaju o tome da ga upute psihologu.

Ako ne istjeraju po svome, Španci ga misle prodati za 100 miliona eura. Liverpoolu se Francuz sviđa, idealan je za Kloppov način fudbala, no otkriće o njegovoj ovisnosti ozbiljno im kvari planove. Kao i Barceloni.

dembele2

dembele-3

dembele4

dembele5

(Sport.ba)

Učitaj još novosti