16. 11. 2018 - 14:38
HOROR NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI: Iz čistog mira nokautirao je...
907
Shares
HOROR NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI: Iz čistog mira nokautirao je protivničkog igrača i sada mu prijeti

MMA POTEZ

HOROR NA KOŠARKAŠKOJ UTAKMICI: Iz čistog mira nokautirao je protivničkog igrača i sada mu prijeti

Sport.ba
16. 11. 2018 - 14:38
0
Shares

Sve se dogodilo u utorak na košarkaškoj utakmici univerzitetskih ekipau Massachusettsu gdje su košarkaško znanje odmjeravali Fitchburg State i Nichols. Tačnije, košarkaško znanje odmjeravili su na parketu svi osim divljaka Kewana Platta kojeg je u jednom trenutku nešto toliko izbacilo iz takta da je došetao do Nicholsovog braniča Natea Tenaglije i udario ga laktom u glavu.

Viđeno je toliko razljutilo popularnog glumca i voditelja na Fox Sportu Michaela Rapaporta da je ovaj javno zatražio da se divljaka stavi iza rešetaka.

Izvinjenje je palo, ali…
“Ono što sam napravio u potpunosti je neprihvatljivo i ne može se opravdati. Bio sam frustriran i izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem. Svjestan sam da moje riječi ne mogu poništiti ono što sam loše napravio. Obećavam da ću u budućnosti donositi bolje odluke. Ne samo da se ispričavam Nateu Tenagliji već i svojim saigračima, trenerskom osoblju, univerzitetu i kompletnoj košarkaškoj zajednici”, pokušao je Platt umanjiti napravljeno, alimalo će mu to značiti budući da je suspendovan na neodređeno vrijeme.

U međuvremenu stiže i informacija da je nokautirani igrač dobro i da će biti spreman za daljnje utakmice.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti