16. 11. 2018 - 09:40
OVAKO SE IGRA ZA DOMOVINU: Kada se nosi dres s državnim grbom...
907
Shares
OVAKO SE IGRA ZA DOMOVINU: Kada se nosi dres s državnim grbom ni klupski kolega nije POŠTEĐEN

LIGA NACIJA

OVAKO SE IGRA ZA DOMOVINU: Kada se nosi dres s državnim grbom ni klupski kolega nije POŠTEĐEN

Sport.ba
16. 11. 2018 - 09:40
0
Shares

Hrvatska je u četvrtak na Maksimiru u sjajnoj fudbalskoj predstavi i u fantastičnoj atmosferi pobijedila Španjolsku s 3:2 i osigurala situaciju u kojoj sama odlučuje o svojoj sudbini u posljednjoj utakmici s Englezima.

Luka Modrić sinoć nije zabio, ali nije ni trebalo jer je Hrvatska dobila novog junaka, Tina Jedvaja koji je zabio dva gola, ali je odigrao pravu kapitensku utakmicu. 

Bio je užitak gledati njegove poteze na maksimirskom travnjaku, ali nije bila to utakmica u kojoj je Luka bio samo dirigent u igri, kapitenski je u teškoj i napetoj utakmici bio pravi lider, zauzimao se za suigrače, branio Hrvatsku pred odlukama glavnog suca.

101b6ecd89d6ce184181

Tako je Luka uvijek bio u blizini Alekseja Kulbakova, jasno mu davao do znanja odobrava li njegove kriterije i sporne odluke... Ali, poseban susret imao je sa suigračem iz Reala, Danijem Ceballosom.

Ceballos je na samom početku utakmice imao puno sreće, ušao je kopačkom u Lovrenovu nogu, mogao ga i teže povrediti, a izvukao se bez opomene. Teško bi Španjolci išta mogli zamjeriti sucu i da je veznjaku Reala dao tada crveni karton.

Pokazao mu jasno tko je glavni. Na Maksimiru, ali i u Realu. 

Međutim, brzo su sve obojica zaboravili, jer ono što se dogodi na terenu i ostaje na terenu...

"Ceballos je branio boje svoje države, kao i ja. Sve što se dogodi na terenu ostaje na terenu. Sve je u redu." - poručio je Luka nakon utakmice, a i njegov je kolega sličnog razmišljanja:

"Nije to bilo ništa važno, to je jedna od stvari koje ostaju na terenu. Luka je sjajan igrač i osoba." 

6937cb58c88bad0c5892

27cb2f5195f07841fa8e

f3ab66a13fb82f01adc5

(Sport.ba)

Učitaj još novosti