15. 11. 2018 - 07:54
Enrique: Utakmica protiv Hrvatske je ključna za obje...
907
Shares
Enrique: Utakmica protiv Hrvatske je ključna za obje reprezentacije

LIGA NACIJA

Enrique: Utakmica protiv Hrvatske je ključna za obje reprezentacije

Sport.ba
15. 11. 2018 - 07:54
0
Shares

Selektor španske nogometne reprezentacije Luis Enrique i kapiten Sergio Ramos najavili su večerašnju utakmicu s Hrvatskom u Ligi nacija pred rasprodanim zagrebačkim stadionom "Maksimir".

Luis Enrique izjavio je kako je ova utakmica protiv Hrvatske komplikovana i na određeni način pitanje ponosa te sasvim drugačija od prethodne utakmice koja je odigrana u Španiji, a u kojoj su domaćini hrvatsku reprezentaciju porazili sa 6 – 0.

"Svakako je riječ o odlučujućoj i ključnoj utakmici i za nas i za Hrvatsku. Naravno da i jednima i drugima ostaje nada za kvalifikacije, ali prijašnji rezultat ništa ne može promijeniti, vidjet ćemo kako će biti", kazao je Enrique.

"Prošla utakmica Hrvatske i Engleske odigrana je pred praznim stadionom. Očekujemo da je ovo bolja situacija za sve, za igrače je sigurno puno ugodnije igrati pred navijačima", poručio je španski selektor.

Kazao je kako ne želi najavljivati i time otkrivati taktiku kojom će zaigrati protiv domaćina Hrvatske.

"Mi se nadamo da će večeras  za nas završiti ovo natjecanje“, zaključio je Enrique.

Kapiten Španije Sergio Ramos poručio je kako mlade igrače treba pustiti da uživaju na terenu, a da su stariji igrači tu da preuzmu njihove pogreške i igraju s njima.

"Mislim da je ovo vrlo dobar sastav, verzija u kojoj ćemo dati i odigrati najbolje što možemo", poručio je Ramos.

"Ispada da se ljudi samo sjećaju golova, to je dobar znak kao i da sam ih ja zabio puno, što znači da naš rad daje plod i vrijeme će pokazati da to nije nikakva slučajnost", zaključio je kapiten Španije.

Hrvatska i Španija večeras igraju utakmicu Lige nacija na "Maksimiru" pred rasprodanim stadionom. Meč počinje u 20:45 sati.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti