14. 11. 2018 - 17:36
Odavno nije veća kvota bila na Zmajevima
907
Shares
Odavno nije veća kvota bila na Zmajevima

LIGA NACIJA

Odavno nije veća kvota bila na Zmajevima

Sport.ba
14. 11. 2018 - 17:36
0
Shares

Otkad ih je preuzeo Robert Prosinečki, Zmajevi bilježe sjajne rezultate posebno u takmičarskim mečevima kao što je Liga nacija gdje još uvijek nismo 'prosuli' nijedan bod, ali bez obzira na to kladionice u nas nemaju ni gram povjerenja.

Tako su Zmajevi, po svim vodećim svjetskim kladionicama potpuni autsajder i sudeći po njima trebalo bi se desiti pravo čudo da naši momci Las Palmas napuste neporaženi. MOZZART nudi vrlo nisku kvotu na pobjedu Španaca i možemo slobodno reći da odavno nismo vidjeli nižu kvotu na protivnika Zmajeva bilo da se radi o prijateljskom ili takmičarskom meču.

prosinecki-bih

S druge strane, na BiH je kvota 11,00 i također možemo ustanoviti da odavno nismo vidjeli ovako visok koeficijent na pobjedu našeg tima bez obzira na to ko nam je protivnik.

Inače, mi smo hroz historiju protiv Španije igrali sedam puta i u pet navrata smo položili oružje dok smo dva puta izvukli bod, a jednom od ta dva puta smo trebali slaviti pobjedu, ali je Carlos Marchena te noći na Mestalli izjednačio u 97. minuti.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti