14. 11. 2018 - 14:51
BIJES I REVOLT NAKON PONAŠANJA MMA "Ovo naravno niko neće...
907
Shares
BIJES I REVOLT NAKON PONAŠANJA MMA

KHABIB U HUMANOJ MISIJI

BIJES I REVOLT NAKON PONAŠANJA MMA "Ovo naravno niko neće objaviti, ali tu kukavicu koja daje besplatna opijajuća pića hoće"

Sport.ba
14. 11. 2018 - 14:51
0
Shares

Konačno se spustila prašina nakon velike pobjede Khabiba Nurmagomedova protiv Conora McGregora, kao i incidenta u kojem je učestvovao Dagestanac. Pojas je ipak ostao u njegovom posjedu, a neprikosnoveni UFC šampion lake kategorije trenutno se nalazi u izuzetno humanoj misiji u Africi.

Khabib je odlučio da dio novca donira u dobrotvorne svrhe, kako bi stanovnicima Arfike barem malko olakšao životne uvjete, a nije mu bio problem i da se druži s mališanima. Tako je još jednom dokazao da je veliki čovjek, osim što je veliki šampion.

Međutim, njegov posjet Africi je skoro pa neopaženo, što je itekako razljutilo njegov tim koji je odlučio reagovati na Twitteru.

5bea729b-5b5c-4aee-b690-75f40a0a0a6a-khabib-djeca1-previeworg

"Niko iz MMA svijeta neće ovo objaviti, ali će dati pažnju toj kukavici (Conor McGregor) koja dijeli besplatno opijajuća pića", poruka je na Twitteru iz Khabibovog tima.

khabib-nurmagomedov

Jedan od najboljih svjetskih MMA trenera, Firasa Zahabija, oglasio se nakon svega. Kanadski stručnjak je svoje dojmove odlučio iznijeti putem Instagrama.

khabib-nurmagomedov-conor-mcgregor

"Dok većina ljudi koji zarade velik novac, taj isti novac troši na luksuz i sportske automobile, Khabib Nurmagomedov zna šta je zaista bitno u životu. Hvala mu zbog pomoći da bi djeca Nigerije došla do pitke vode. Bog te blagoslovio!", napisao je Zahabi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti