13. 11. 2018 - 22:27
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Stigla podrška unatoč lošim...
907
Shares
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Stigla podrška unatoč lošim rezultatima i to ni manje ni više od ...

BUNDESLIGA

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Stigla podrška unatoč lošim rezultatima i to ni manje ni više od ...

Sport.ba
13. 11. 2018 - 22:27
0
Shares

Niko Kovač i Bayern trenutno prolaze kroz krizu i za Borussijom Dortmund zaostaju sedam bodova. Naravno, razlog je to za mnoge kritike nA račun hrvatskog trenera, ali sada mu je stigla i neočekivana podrška.

Naime, javio se vođa navijača iz Bayernovog fan kluba Mexico, Gerad Fiedler. Inače, radi se o najvećoj Bayernovoj navijačkoj grupi izvan Njemačke, a Fiedler je bio na tribinama Signal Iduna Parka prošle subote kada su Bavarci izgubili 3:2 od Borussije.

bayern2

“Naš Bayern je u tranziciji i promijene dolaze. Treba reći da smo imali i nesreće s povredama igrača, poput onih koje su zadesile Comana ili Tolissa. A ono što nam nedostaje je karakterni igrač poput Artura Vidala, Effenberga ili Matthäusa. Nemamo karakternog igrača kao što je Ramos u Madridu, a u januaru nećemo nikoga potpisati, tako da je situacija komplicirana”, rekao je Fiedler za Marcu.

Nakon toga rekao je i da Bayernove zvijezde moraju dati više od sebe:

“Thiago, Müller, Ribery, Robben i James, svi oni moraju dati više. Kimmich i Lewandowski bili su dobri, kao i Gnabry u nekim utakmicama”, kazao je prije nego što se dotaknuo Nike Kovača:

“Kovač je dobio prvih sedam utakmica na klupi i tada se o njemu pričalo kao o super treneru. A sada nakon svih problema odjednom sve što napravi ne valja. Utakmica s Dortmundom bila nam je važan pokazatelj snage, da vidimo gdje smo, ali su nas pobijedili.”

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti