13. 11. 2018 - 12:33
VATRENO NA PARKETU, DURANT JE BIO BIJESAN! Umalo FIZIČKI...
907
Shares
VATRENO NA PARKETU, DURANT JE BIO BIJESAN! Umalo FIZIČKI OBRAČUN Duranta i Greena, saigrači ih razdvajali!

ZBOG ZADNJEG NAPADA

VATRENO NA PARKETU, DURANT JE BIO BIJESAN! Umalo FIZIČKI OBRAČUN Duranta i Greena, saigrači ih razdvajali!

Sport.ba
13. 11. 2018 - 12:33
0
Shares

U najzanimljivijoj utakmici igranoj sinoć u NBA aktualni prvaci Golden State Warriors su poraženi u gostima kod Los Angeles Clippersa s 116:121 nakon produžetaka.

Lou Williams je doveo domaćina u vodstvo 55.2 sekunde prije kraja produžetka, a onda je dodao tri slobodna bacanja, osiguravši svojoj ekipi pobjedu.

1

Williams je Clipperse doveo u vodstvo nakon što je Klay Thompson izjednačio za Warriorse tricom na 116:116 minutu i sedam sekundi prije kraja. Nakon Williamsovog izjednačenje Warriorsi su propustili tri prilike za izjednačiti.

Utakmica je otišla u produžetak nakon što su Warriorsi zabili zadnjih 11 koševa u zadnjoj četvrtini regularnog dijela utakmice i uspjeli zadržati Clipperse bez pogotka iz igre u zadnjih šest minuta.

Prije nego li je utakmica otišla u produžetak, došlo je do žestoke svađe između Draymonda Greena i Kevina Duranta. A sve zbog jednog napada.

Naime, pri rezultatu 106:106, pet sekundi prije kraja utakmice Green je uhvatio loptu pod svojim košem i krenuo je u napad. Durant je tražio da mu doda, no ovaj je sam krenuo u prodor i spetljao. Izgubio je loptu i otišlo se u produžetak u kojem su Warriorsi izgubili.

Durant je na klupi poludio, napao je Greena, a jedan od najprgavijih igrača lige nije mu ostao dužan. Umalo je došlo do fizičkog sukoba, vjerojatno bi se Durant i Green dohvatili da ih nisu rastavili suigrači. Greena je smirivao DeMarcus Cousins dok je za Duranta zadužen bio Andre Iguodala.

2

3

green-durant

4

5

(Sport.ba)

Učitaj još novosti