12. 11. 2018 - 22:38
NOLE JE BIO BRILJANTAN, ALI RONALDO MU UZEO SLAVU: Nespretni...
907
Shares
NOLE JE BIO BRILJANTAN, ALI RONALDO MU UZEO SLAVU: Nespretni Cristiano lopticom pogodio Georginu u glavu...

LONDON

NOLE JE BIO BRILJANTAN, ALI RONALDO MU UZEO SLAVU: Nespretni Cristiano lopticom pogodio Georginu u glavu...

Sport.ba
12. 11. 2018 - 22:38
0
Shares

Cristiano Ronaldo postigao je drugi pogodak za Juventus na "San Siru" i postavio konačnih 0:2. Stara dama tako je ostala na sigurnih plus šest u odnosu na prvog pratioca Napoli, a Portugalac je stigao do brojke osam golova u Seriji A.

Bivši Realov as danas je iznenada otputovao sa svojom partnerkom Georginom Rodriguez u London, a razlog ipak nije onaj fudbalski. Naime, riječ je o Cristijanovom interesovanju za tenis, gledaće Završni turnir sezone koji je jučer počeo.

ronaldo-georgina

Tako je večeras s tribina posmatrao prvog reketa svijeta Novaka Đokovića, koji je rutinski slavio protiv Johna Isnera. Portugalski as, Georgina i Junior su pomno pratili duel Novaka Đokovića i Johna Iznera, a u jednom trenutku je loptica krenula ka njima. Cristiano se nagnuo preko nevjenčane supruge ne bi li je uhvatio, ali se pokazalo da sa rukama nije tako spretan kao s nogama, pa je loptica pogodila lijepu Georginu u glavu.

Tako je, makar na trenutak, slavni fudbaler uzeo slavu prvom reketu svijeta, jer je zabavio sve prisutne u "O2 areni" i natjerao ih na smijeh...

ronaldo-georgina-london

novak

nole-djokovic

djokovic

djokovic-nole

djokovic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti