11. 11. 2018 - 11:23
NOKAUTIRAO JE PROTIVNIKA, A ONDA POKAZAO ZAŠTO JE VELIKI...
907
Shares
NOKAUTIRAO JE PROTIVNIKA, A ONDA POKAZAO ZAŠTO JE VELIKI ŠAMPION: Pogledajte šta je Usyk uradio nakon meča

BOKS

NOKAUTIRAO JE PROTIVNIKA, A ONDA POKAZAO ZAŠTO JE VELIKI ŠAMPION: Pogledajte šta je Usyk uradio nakon meča

Sport.ba
11. 11. 2018 - 11:23
0
Shares

Fantastičan je to bio meč. Oleksandar Usyk nokautom u osmoj rundi protiv Tonyja Bellewa je zadržao status ujedinjenog prvaka lakoteške kategorije. Ukrajinac je osvojio sve u lakoteškoj kategoriji, neporažen je i vjerojatno ćemo ga nadalje pratiti u teškoj kategoriji. A za Britanca Bellewa je ovo bio tužan kraj.

Iako se hrabro držao, na kraju se od sporta oprostio porazom. Mirovinu je najavio prije meča, a u suzama je svoje riječi potvrdio i noćas.

bellewusyk4

"Dao sam sve od sebe, ali on je najbolji borac s kojim sam dijelio ring. Iskreno, prvi put u karijeri sam se umorio. Ne znam zašto i ne znam kako. Ali strašno sam umoran. Nisam mislio da ću se ovako oprostiti. Kao gubitnik. Ali iako sam ovdje izgubio znam da sam u životu pobijedio."- poručio je nakon borbe Bellew koji je nekoliko puta zaplakao.

Bellew se pod težinom emocija slomio i nakon nokauta. Zaplakao je u svom uglu, a Ukrajinac je pokazao da je veliki čovjek i na nekoliko je minuta prekinuo svoje slavlje, došao do Bellewa, zagrlio ga, poklonio mu se i ruku mu podignuo u zrak. Pobjednički. Tako to rade najveći sportaši.

bellewusyk3

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti