10. 11. 2018 - 12:00
MASTERS U LONDONU: Đoković otkrio ŠOKANTNE detalje s početka...
907
Shares
MASTERS U LONDONU: Đoković otkrio ŠOKANTNE detalje s početka sezone

ATP MASTERS LONDON

MASTERS U LONDONU: Đoković otkrio ŠOKANTNE detalje s početka sezone

Sport.ba
10. 11. 2018 - 12:00
0
Shares

Najbolji teniseri svijeta nalaze se u Londonu i pripremaju za početak završnog Mastersa sezone.

A tamo su se provozali metroom.

Nakon treninga i druženja s novinarima u O2 Areni, osmorica najboljih svjetskih tenisača ukrcala su se u podzemnu željeznicu i zaputila prema Westminsterskoj palači.

Marin Čilić bio je u odličnom društvu Novaka Đokovića, Rogera Federera, Johna Isnera, Dominica Thiema, Kevina Andersona, Alexandera Zvereva i Kaija Nishikorija, a zajedničkim se fotografijama pohvalio na Instagramu.

Svjetskom broju 1, Novaku Đokoviću je bilo malo hladno pa je u metro ušao s kapom i rukavicama. On je u petak nakon odrađenog treninga novinarima otkrio da se osjećao jako loše nakon operacije koja ga je početkom sezone izbacila iz pogona.

Nole je prošle sedmice postao prvi tenisač u historiji koji je zasjeo na vrh ljestvice u istoj sezoni u kojoj se jedno vrijeme nalazio izvan 20 najboljih. Početkom godine je imao operaciju lakta i tada je pao na 22. mjesto ATP ljestvice.

"Tri dana sam plakao zbog operacije, razmišljao sam gdje sam pogriješio i što me je dovelo u ovu bezizlaznu situaciju. Stalno sam krivio sebe." - otkrio je Nole.

Završni Masters u Londonu počinje u nedjelju. Turnir se u jugoistočnom Londonu igra već 10 godina, a od 2021. godine će se promijeniti lokacija jer je ATP u augustu raspisao natječaj za kandidaturu novog domaćina.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti