09. 11. 2018 - 12:21
MOURINHO: "Ne mogu da kažem da ćemo imati uspjeha."
907
Shares
MOURINHO:

MENADŽER UNITEDA

MOURINHO: "Ne mogu da kažem da ćemo imati uspjeha."

Sport.ba
09. 11. 2018 - 12:21
0
Shares

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je da je Manchester City nedodirljiv uoči nedeljnog duela dve ekipe. United je deset bodova zaradio u posljednje četiri utakmice u Premijer ligi. Uz to, Crveni đavoli su u Ligi šampiona savladali Juventus u srijedu.

U nedelju će u goste gradskom rivalu. Građani su prošle sezone osvojili titulu sa rekordnih 19 bodova više od Crvenih đavola. Ipak, posljednji duel na Etihadu dobila je ekipa Josea Mourinha, iako je na poluvremenu gubila 2:0.

"Ovaj meč nije poseban zbog svega što se dogodilo prošle sezone, već zato što je derbi Manchestera. Ne mogu da kažem da ćemo da budemo uspješni. Iza sebe imamo dva teška meča na gostovanjima Chelsiju i Juventusu, ali smo uspijeli da izvučemo dobar rezultat. Čak i kada nismo imali uspjeha, stav je bio tu", kazao je Murinjo.

mourinho

Posljednjih nekoliko dana naširoko se pisalo o tome kako je City prekršio pravilo o finansijskom fer pleju, za šta je optužen i PSG.

"Zanimaju me samo četiri linije. Fokusiran sam na fudbal. Ako želite da govorimo o njihovom fudbalskom potencijalu, možemo da pričamo. Taj fudbalski potencijal, naravno, počinje sa investicijama. Poslije dolazi i kvalitet rada, organizacija, i tu mislim da su nedodirljivi. Šta je iza svega toga, ne znam."

Na konstataciju da bi pobjedom njegov tim prišao na 6 bodova zaostatka za gradskim rivalom, Murinjo je odgovorio:

"Ukoliko bude neriješeno, ostaće devet. Ako izgubimo, biće 12. To nije način na koji treba da se posmatra meč."

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti