02. 11. 2018 - 22:12
FANTASTIČNI Novak Đoković preokretom do polufinala Pariza!
907
Shares
FANTASTIČNI Novak Đoković preokretom do polufinala Pariza!

SAVLADAO ČILIĆA

FANTASTIČNI Novak Đoković preokretom do polufinala Pariza!

Sport.ba
02. 11. 2018 - 22:12
0
Shares

Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu, nakon što je preokretom savladao Marina Čilića sa 4:6, 6:2, 6:3.

Nole je nastavio nevjerovatnu seriju pobjeda, pošto mu je pobjeda protiv hrvatskog tenisera bila 21. zaredom, pa je nastavio pohod ka novom trofeju.

cilic2

Oba tenisera su prilično sigurno krenula na svom servisu, a prvu break loptu u petom gemu imao je hrvatski teniser.

Đoković je uz dosta sreće i uz pomoć mreže uspio da spasi svoj servis i povede sa 3:2.

Ipak, u devetom gemu Čilić je uspio da iskoristi novu šansu i oduzme servis Srbinu za 5:4. Čilić je servirao i bez izgubljenog poena došao do 6:4.

U drugom setu Đoković je prvu break loptu imao u drugom gemu ali je nije iskoristio. Međutim na sljedećem servisu Čilića, Srbin dolazi do breaka i vodstva 3:1.

Novak je imao još nekoliko prilika za break, ali je Čilić uspijevao da se izvuče. Ipak Đoković osvaja set i izjednačava rezultat na 1:1.

djokovic2

U trećem gemu odlučujućeg seta Čilić je oduzeo servis Đokoviću za 2:1. Već u narednom gemu Novak je vratio break i izjednačio na 2:2.

Kod rezultata 3:3 Čilić nije iskoristio break loptu, a Đoković je breakom za 5:3 došao na korak do pobede. Bio je siguran na svom servisu te na kraju zasluženo pobijedio.

novak2

U polufinalu ga čeka bolji iz duela Federer - Nishikori.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti