02. 11. 2018 - 18:33
Pogba izjavom izazvao ODUŠEVLJENJE navijača Juventusa!
907
Shares
Pogba izjavom izazvao ODUŠEVLJENJE navijača Juventusa!

IGRAO ČETIRI GODINE U JUVENTUSU

Pogba izjavom izazvao ODUŠEVLJENJE navijača Juventusa!

Sport.ba
02. 11. 2018 - 18:33
0
Shares

Fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba rekao je da se u Torinu osjeća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi prvaka.

Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Manchester United, za tadašnji rekordan transfer od 89 miliona funti.

Francuski napadač je prošlog mjeseca igrao na Old Traffordu, gdje je Juventus pobijedio sa 1:0, a naredne sedmice dvije ekipe će igrati u Torinu, u četvrtom kolu.

pogba

"Očekivao sam da ćemo igrati u grupi, to je bilo ludo. Prošlog ljeta sam razgovarao sa bratom i rekao sam mu: 'Zamisli da je United u istoj grupi sa Juventusom'. To je za mene zadovoljstvo. Torino je moj dom, tamo sam postigao prvi profesionalni gol", rekao je Pogba francuskim medijima.

On je osvojio četiri titule u Seriji A za četiri godine u Juventusu, a rekao je da je ostao u kontaktu sa brojim igračima Juventusa.

pogba2

"Čujem se sa Cuadradom, Dybalom, Bonuccijem, s vremena na vrijeme razgovaramo. Mi smo porodica, naravno da smo ostali u kontaktu. Kada si pored igrača kakvi su Pirlo, Buffon ili Chiellini, možeš mnogo da naučiš. Svakoga dana na treningu ih gledaš, čak i kada si se ustalio kao igrač, uvijek možeš da naučiš od takvih ljudi", dodao je Pogba.

pogba3

pogba-dybala

(Sport.ba)

Učitaj još novosti