14. 10. 2018 - 10:33
Na pomolu neviđeni spektakl: Khabib izazvao Mayweathera,...
907
Shares
Na pomolu neviđeni spektakl: Khabib izazvao Mayweathera, navijači u delirijumu

SPEKTAKL U NAJAVI

Na pomolu neviđeni spektakl: Khabib izazvao Mayweathera, navijači u delirijumu

Sport.ba
14. 10. 2018 - 10:33
0
Shares

Irski MMA borac Conor McGregor teško je poražen prethodnog vikenda od Rusa Nurmagomedova i tako je ušutkan za sve prethodne provokacije.Dagestanac je nakon pobjede protiv McGregora napravio veliki skandal u Las Vegasu jer je preskočio kavez i krenuo da se obračuna s trenerima irskog boraca. Khabibu sigurno prijeti žestoka suspenzija od strane UFC-a, ali čini se da bi se on u tom periodu mogao okušati u boksu. Naime, Khabib je sada odlučio da izazove boksera Floyda Mayweathera koji je bez poraza odlučio da ode u penziju.

kabib

Mayweather se već vraća iz penzije prije godinu dana kada ga je na boks meč izazvao McGregor i tada je uspio pobijediti. Bit će zanimljivo vidjeti da li će prihvatiti ponudu Khabiba.

kabib2

"Obojica nikada nismo poraženi. Idemo da se borimo, što da ne? 50-0 omjer protiv omjera 27-0. U ovoj džungli ima mjesta samo za jednog kralja i naravno da sam to ja. Nije mogao srušiti McGregora u toj borbi, a ja sam ga srušio bez problema", poručio je Khabib. Nema sumnje da bi ovo bio do sada neviđeni spektakl, novac koji bi se vrtio bio bi ogroman, a navijači sa nestrpljenjem očekuju odgovor Floyda Mayweathera.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti