11. 10. 2018 - 10:47
BALKANSKI "KRALJ" KLADIONICA: "Najviše rezultata sam namjestio...
907
Shares
BALKANSKI

VELIKI SKANDAL U BELGIJI

BALKANSKI "KRALJ" KLADIONICA: "Najviše rezultata sam namjestio sa Srbima i Hrvatima, Ivan i Dejan sigurno imaju svoje prste u ovome"

Sport.ba
11. 10. 2018 - 10:47
0
Shares

Velika policijska akcija vezana uz namještanje nogometnih utakmica u Belgiji ovih je dana glavna tema tamošnjih medija, a proširila se i mnogo više jer se u cijeloj priči spominju i nama neka poznata imena. Club Brugge dio je te priče, a njegov trener Ivan Leko među privedenima na ispitivanje.

Cijela priča ne iznenađuje Velibora Džarovskog čiju izjavu prenosi portal 24sata.hr nazivajući ga balkanskim kraljem sportskih i estradnih namještaljki.

“U Belgiji se namješta najviše u Evropi, zato što je ondje bilo najviše igrača iz država nastalih raspadom Jugoslavije. To sam pričao prije deset godina. Nigdje se ne namješta nego u Belgiji. Kad je Standard izgubio od Waregema, ‘riknula’ je cijela kladiteljska Evropa”, tvrdi i bez srama na upit iznenađuje li ga upletenost nekih Srba i Hrvata priznaje:

“Ma kakvi, gdje su Srbi i Hrvati, tu ima najviše namještanja. I ja sam radio i namještao s Hrvatima te ću tako raditi i ubuduće. Gledajte, belgijska policija prisluškuje cijelu Evropu, imaju itekako sofisticirane metode protiv namještanja, te ako su izdvojili Leku i Dejana Veljkovića, siguran sam da njih dvojica imaju nekakve veze s namještanjem.”

(Sport.ba)

Učitaj još novosti