10. 10. 2018 - 19:47
Arnautović izjavom o Džeki žestoko ušutkao austrijske medije
907
Shares
Arnautović izjavom o Džeki  žestoko ušutkao austrijske medije

VELIKI PRIJATELJI

Arnautović izjavom o Džeki žestoko ušutkao austrijske medije

Sport.ba
10. 10. 2018 - 19:47
0
Shares

Reprezentacija BiH savladala je selekciju Austrije u Zenici minimalnim rezultatom, a utakmica je podigla puno prašine. Nakon meča, Arnautović i Džeku opustili su se zajedno u jednom sarajevskom restoranu, a to nije moglo promaći medijima. I nakon mjesec dana austrijski mediji očito ne popuštaju Arnautovića koji se ponovo morao braniti. On je poručio kako bi novinari trebali više voditi računa o tome da privatni život jednog fudbalera ne ide u javnost.

arnaut

"Tu večeru ste vi novinari proslavili kao da sam sa Džekom ostao do tri ujutru. Ta fotografija nije napravljena u tri ujutru i niko nema pravo da priča o mom privatnom životu", započeo je Arnautović pa je poručio kako je odavno imao plan da se vidi sa Džekom i da bi to uradio bez obzira na rezultat susreta.

"On mi je mnogo pomogao kada sam stigao u Manchester (prešao u Stoke, ali živio u Manchesteru). Večeru smo dogovorili prije meča, tako da bih se s njim našao bez obzira na pobjedu ili poraz. Nismo se vidjeli baš dugo vremena".

"Ako nešto pišete o meni kao fudbaleru, onda je to OK, jer vam je to posao. Ali kada je u pitanju privatni život, tu želim respekt", zaključio je Arnautović.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti