10. 10. 2018 - 08:55
KAKAV MEČ Rocketsi ubacili rekordnih 28 trica, a Jimmer...
907
Shares
KAKAV MEČ Rocketsi ubacili rekordnih 28 trica, a Jimmer Fredette njima utrpao 41 poen!

NBA - PREDSEZONA

KAKAV MEČ Rocketsi ubacili rekordnih 28 trica, a Jimmer Fredette njima utrpao 41 poen!

Sport.ba
10. 10. 2018 - 08:55
0
Shares

U NBA predsezoni noćas su odigrane tri utakmice, a jedna je privukla itekako pažnje. Houston Rocketsi su sa 128:86 savladali Shangai Sharkse i pritom pogodili čak 28 trica. Bio bi to NBA rekord da su ih pogodili u regularnoj NBA utakmici, dosadašnji rekord s 25 trica drže Cleveland Cavaliersi.

Još više oduševljava činjenica da su igrali bez Carmela Anthonya i Erica Gordona, važnih šutera, no povukli su ostali. Čak devet trica ubacio je James Harden koji je završio s 37 poena, pet skokova i devet asistencija, P.J. Tucker dodao je šest trica, Gerald Green tri, Chris Paul tri, Gary Clark četiri, dvije Edwards i jednu James Ennis.

Rockersi su imali 88 šuteva tijekom utakmice, a čak njih 66 uzeli su iza linije za tri poena i očito je da žele svoj stil igre podići na još višu razinu u novoj sezoni. Očito je što nas čeka s njihove strane. No, ima još zanimljivosti s te utakmice. Shagnai je s čak 41 poenom predvodio Jimmer Fredette, bivši 10. pick i velika nada NBA lige koja se nikad nije afirmisala.

Bio je Fredette zvijezda kad je stigao u ligi, ali nije isporučio potencijal. Zato je isporučio 41 poen Rocketsima uz devet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte te četiri ubačene trice. Tamo igra još jedan bivši NBA-ovac, Luis Scola koji je ubacio 18 poena uz 12 skokova.

Oklahoma je bez Russela Westbrooka igrala protiv Bucksa bez Antetokounmpa, a završilo je tek nakon produžetaka slavlje Thundera 119:115.U trećem susretu Clippersi su slavili nad Denverom 109:103, a više su igrali igrači iz drugog plana.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti