20. 09. 2018 - 09:23
NAJŽEŠĆA OSUDA STIGLA: Žele ga uništiti, ali Bog nikada ne...
907
Shares
NAJŽEŠĆA OSUDA STIGLA: Žele ga uništiti, ali Bog nikada ne spava. Platit će veliku cijenu za ove suze!

RONALDOVA SESTRA SE OGLASILA

NAJŽEŠĆA OSUDA STIGLA: Žele ga uništiti, ali Bog nikada ne spava. Platit će veliku cijenu za ove suze!

Sport.ba
20. 09. 2018 - 09:23
0
Shares

Juventus je uspješno započeo svoju ovogodišnju avanturu u Ligi prvaka - na Mestalli je 2:0 pala Valencia. Unatoč uvjerljivom slavlju bianconera, utakmicu je obilježio direktan crveni karton za Cristiana Ronalda. Poslije susretima medijima se obratio strateg stare dame Massimiliano Allegri:

"Igrači su odigrali dosta dobro. Imali smo nekoliko šansi prije Ronaldovog iskljuenja, tako da sam nakon toga zasluženo poveli. Normalno je da smo poslije toga dopustili Valenciji nešto više prostora, ali Szczesny nije upisao odbranu sve do penala u sudijskom dodatku", prokomentarisao je Talijan dodavši:

1

"Naravno, tenzije su narasle nakon crvenog kartona. Nije lako igrati ovdje - atmosfera je užarena, navijači su strastveni, a Valencia je agresivna. Moji igrači su dobro odgovorili na to".

Trener Juvea dao je i svoje viđenje isključenja portugalske megazvijezde:

"Mogu samo reći da bi VAR puno pomogao sucu prilikom donošenja ovakve odluke. Ostati s desetoricom nakon takvog prekršaja je razočaravajuće. Riskirali smo poraz danas, a Ronaldo će nam nedostajati i u sljedećim utakmicama".

ronaldo-placOsim Allegrija, oglasila se i sestra slavnog Portugalca.

ronaldo-plac1

"Sramota za fudbal. Pravda će izaći na vidjelo. Oni žele uništiti mog brata, ali Bog nikada ne spava. Platit će veliku cijenu za ove suze. Oni ga žele spustiti na zemlju, ali neće uspjeti", napisala je Katie Aveiro na društvenim mrežama.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti