19. 09. 2018 - 15:53
SVIJET ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Španski novinar u čudu: 27 godina...
907
Shares
SVIJET ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Španski novinar u čudu: 27 godina su čekali da čuju himnu Lige prvaka i odmah su je nadglasali

NAKON REMIJA S NAPOLIJEM

SVIJET ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Španski novinar u čudu: 27 godina su čekali da čuju himnu Lige prvaka i odmah su je nadglasali

Sport.ba
19. 09. 2018 - 15:53
0
Shares

Crvena zvezda je sinoć ispisala historiju. Nakon predugog čekanja, nekadašnji prvak Evrope ponovo je zaigrao u najelitnijem takmičenju, a prvak Srbije iznenadio je favorizovani Napoli odigravši 0:0.

11

Svijet je, pak, fasciniran spektakularnom atmosferom na Marakani! Fudbaleri Crvene zvezde nošeni nestvarnom podrškom više od 50 hiljada navijača osvojili su prvi bod u grupnoj fazi Lige šampiona. Odigrali su bez golova s Napolijem, a sama atmosfera na stadionu bila je nezaboravna. 

crvena-zvezda-napoli-naslovna-1

Navijači su uspjeli da na Marakani učine ono što su godinama radili na utakmicama košarkaške Eurolige - utišali su himnu! Kada je s razglasa počela da se intonira čuvena himna Lige šampiona, više od 50 hiljada navijača se potrudilo da je nadglasa i uspjeli su u tome.

marakana-zvezda

Ovaj detalj ostavio je snažan utisak na španskog novinara Aitora Lagunasa, koji je svoje impresije podelio na Twitteru: "27 godina su čekali da čuju himnu Lige šampiona... i onda tako jako pjevaju da ne možete da je čujete. Jedna od najvećih stvari koju sam ikada vidio na stadionu".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti