07. 09. 2018 - 15:52
Srbijanski stručnjak poslao DIRLJIVU fotografiju i DIRNUO...
907
Shares
Srbijanski stručnjak poslao DIRLJIVU fotografiju i DIRNUO milione ljudi

TUŽNA SLIKA

Srbijanski stručnjak poslao DIRLJIVU fotografiju i DIRNUO milione ljudi

Sport.ba
07. 09. 2018 - 15:52
0
Shares

Košarkaška reprezentacija Srbije ima velike ambicije u narednom periodu, a stručni štab Saše Đorđevića radi punom parom.

srb2

Jedan od pomoćnika selektora Aleksandra Đorđevića u stručnom štabu "orlova", Adem Tatalović, je tokom nedavnog obilaska srpskih manastira - blizu Studenice zapazio neobičnu scenu na regionalnom putu. Uzbrdica, a na njoj jedna invalidska kolica. U njima čovjek, kojeg uzbrdo gura - ćerkica.

srb3

'Tatina devojčica'... Ovaj dirljivi momenat i ovakav opis nije nešto što bih inače objavljivao, ali nakon što sam vidio ovu devojčicu kako gura svog oca u kolicima uz planinu, na putu u centralnoj Srbiji, osjetio sam nešto snažno... Kola i kamioni su se trkali pored njih, ali ta odlučnost, ta posvećenost i ta ljubav između njih, učinili su da budem duboko dirnut onime čemu sam bio svjedok. Zaustavio sam svoja kola čim sam mogao, ponudio sam im vožnju, ali mi je otac samo odmahnuo. Nekih pet kilometara nizbrdo, kada sam shvatio da tu u blizini nigdje nema nikakvog sela, okrenuo sam se i vratio se kod njih. Ponovo sam upitao oca da li da ih povezem, ali mi je rekao da vole da idu ovako, pješke. Ostavili su me bez teksta. Volio bih da sam uradio nešto više i nadam se da ovo nije njihova svakodnevica. Dio mene želi da opet pronađe ovu porodicu i da joj pomogne. Odrastao sam u Americi i kada vidim nešto tako, shvatim koliko sam samo blagosloven. Nadam se da će oni koji ovo pročitaju pružiti ruku pomoći nekome kome je ona potrebna", poručio je Tatalović na Instagramu.

serb

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti