07. 09. 2018 - 09:38
KAKVO OLAKŠANJE Dalić za Španiju dobiva veliko i neočekivano...
907
Shares
KAKVO OLAKŠANJE Dalić za Španiju dobiva veliko i neočekivano pojačanje

LOVREN SE VRAĆA?!

KAKVO OLAKŠANJE Dalić za Španiju dobiva veliko i neočekivano pojačanje

Sport.ba
07. 09. 2018 - 09:38
0
Shares

Hrvatska je jučer remizirala (1:1) na prijateljskoj utakmici protiv Portugala, a igrače Zlatka Dalića već u utorak čeka nova utakmica. Na otvaranju Lige nacija u Elcheu gostuju kod Španije, koja će biti predvođena Luisom Enriqueom. Selektor Vatrenih Zlatko Dalić bi za tu utakmicu mogao dobiti veliko pojačanje.

Naime, Sportske novosti donose kako je moguće da se Dejan Lovren priključi 'Vatrenima' za prvu službenu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva. Niko iz stručnog štaba hrvatske reprezentacije nije potvrdio ni demantirao tu vijest, a nastup Lovrena protiv 'Furije' bio bi prilično čudan s obzirom da 29-godišnji stoper zbog ozljede još uvijek nije ove sezone zaigrao za Liverpool.

lovren

Podsjećamo, Vatreni su sinoć remizirali u Portugalu 1:1, a vodeći pogodak za naše susjede postigao je Ivan Perišić nakon smušenosti domaće odbrane. 

a4

Jedan od igrača koji se posebno istakao u Rusiji svakako je Lovren. U tandemu s Vidom bio je iznimno čvrst bedem ispred Danijela Subašića, a u nedavnom razgovoru za SN otkrio je jedan dosad npoznati detalj.

lovren

"Od završetka Svjetskog prvenstva nisam odradio nijedan trening zbog bolova u trbušnom zidu. Oni su postali neizdrživi i idem na pregled kod jednog specijalista u Nizozemsku. Sve je počelo u Rusiji kada sam igrao pod bolovima, ubilo me ono igranje tri puta po 120 minuta. Sad kada je sve prošlo, bol se pojačala. Iskreno, ne mogu sjesti u automobil bez da trpim velike bolove. Ali, nisam od onih koji kukaju i liju suze, stisnuo sam zube za Hrvatsku. Sada plaćam cijenu, ali nijedna cijena nije previsoka za ono što smo napravili u Rusiji."

lovrenNaravno, u njegovom Liverpoolu ovakvu su vijest dočekali s neodobravanjem. "Nisu zadovoljni, naravno da nisu zadovoljni. Nisam trenirao nijednom otkako sam se vratio klupskim obavezama."

hrvatska"Neće uslijediti naš pad. Ako svi ostanemo na okupu, ako se priključe neki mlađi igrači koji dolaze koji će mati nevjerojatan motiv jer dolaze u momčad viceprvaka svijeta, onda ne možemo govoriti o padu, već mislim da ćemo rasti. Držim da ćemo na Europskom prvenstvu za dvije godine biti još jači, ne sumnjam nimalo da ćemo se plasirati tamo. Naravno, na velikim natjecanjima se dosta toga mora poklopiti, ali ako mi budemo na razini iz Rusije, onda smo jedni od glavnih favorita za osvajanje naslova europskog prvaka."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti