02. 09. 2018 - 11:54
S MARAKANE STIGLE OZBILJNE PRIJETNJE: "Shaqiri ne smije doći u...
907
Shares
S MARAKANE STIGLE OZBILJNE PRIJETNJE:

ZVEZDAN TERZIĆ TVRDI:

S MARAKANE STIGLE OZBILJNE PRIJETNJE: "Shaqiri ne smije doći u Beograd, a ako dođe biće..."

Sport.ba
02. 09. 2018 - 11:54
0
Shares

Viceprvak Evrope, Liverpool, će u grupnoj fazi Lige prvaka igrati protiv Napolija, PSG-a i Crvene zvezde. Beograđani su apsolutni autsajderi, dok se očekuje da bi Redsi uz Parižane mogli biti blagi favoriti.

liverpool

Klub s "Anfielda" će tako gostovati na "Marakani", a "specijalan doček" sprema se za Xherdana Shaqirija. Švicarski reprezentativac kosovskog porijekla provocirao je Srbiju tokom SP-a, nakon što je postigao pobjednički pogodak u samom finišu susreta. Sada ga očekuje neugodno gostovanje u Beogradu.

Direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, tvrdi da će Xherdan zapravo biti manji od makovog zrna.

"Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gdje dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu Marakane. Ne znam ni da li će uopšte doći. I ako dođe, biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći", kaže Terzić.

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

"Svesni smo da smatraju da će Crvena zvezda biti lak zalogaj za njih. PSG ima budžet koji kriju, preko milijardu evra, iako je prijavljeno 700 miliona evra. Liverpool ima preko 550 miliona evra. Mogu da kupe koga hoće. Nerealan je to odnos, jer je naš budžet 20 miliona evra godišnje", zaključio je direktor bivšeg prvaka Evrope.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti