29. 08. 2018 - 21:55
"ODVELI BI ME, A ONDA BIH PATIO" Jeziva ispovijest legendarnog...
907
Shares

ADRIANO OTKRIO DETALJE

"ODVELI BI ME, A ONDA BIH PATIO" Jeziva ispovijest legendarnog Adriana dok je nastupao za Inter

Sport.ba
29. 08. 2018 - 21:55
0
Shares

Jedan od najupamćenijih fudbalera i čovjek kojem je samo nebo bila granica i koji je mogao postići sta god je htio da nije bilo alkohola i poroka. Naravno, riječ je o legendarnom Brazilcu Adrianu.

adriano2

Ekskluzivno je otvorio dušu i ispričao sve o problemima koje je imao u karijeri. "Samo ja znam koliko sam patio. Očeva smrt je ostavila veliku prazninu u meni, poslije toga sve je postalo gore i izolovao sam se od svega", izjavio je Brazilac za brazilske medije.

adriano

Čovjeka koga ni veličina poput Javijera Zanetija nije mogla ispraviti na pravi put priznaje da je dolazio na treninge pod uticajem alkohola. "Izlazio bih do kasno u noć po klubovima pa bih potom bio i dalje pijan na jutarnjim treninzima. Pio bih sve što bih dohvatio - vino, viski, votku, pivo. Pivo najviše", prisjeća se Adriano i dodaje: "Kada bih došao takav na treninge, odveli bi me u ambulantu na spavanje a poslije na press konferencije bi rekli da je u pitanju mala povreda".

adriano3

Okružio se pogrešnim ljudima tokom svog vremena provedenog na Apeninima. "Ti ljudi oko mene su bili problem, samo bi me vodili sa žurke na žurku prepunih devojaka i alkohola. Poslije toga niko od njih mi nije pomogao. Možda sam se povratkom u Brazil odrekao bogatstva i slave, ali sam stekao sreću", završava svoju priču miljenik navijača "Nerazzurra".

a1

Jednom riječju- Adriano.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti