18. 08. 2018 - 10:28
Niko Kovač uveo radikalnu ZABRANU igračima Bayerna i ponovo...
907
Shares
Niko Kovač uveo radikalnu ZABRANU igračima Bayerna i ponovo oduševio cijeli svijet!

ODLIČAN STRUČNJAK

Niko Kovač uveo radikalnu ZABRANU igračima Bayerna i ponovo oduševio cijeli svijet!

Sport.ba
18. 08. 2018 - 10:28
0
Shares

Novizabrani trener minhenskog Bayerna, Niko Kovač čini se kao pun pogodak za bavarskog velikana. Odnos prema poslu je strog i pravedan, a od igrača traži maksimalnu disciplinu i rad.

niko2

Bayern je igrama na pripremnim mečevima za sezonu pokazao koliko može i da će biti jedan od glavnih kandidata za velike uspjehe u Evropi. Njemački mediji već su pisali kako je Niko Kovač Bavarcima nametnuo specifičan kodeks ponašanja, a prema posljednjim informacijama Bilda, bivši hrvatski selektor zabranio je igračima upotrebu mobitela.

niko1

Sankcije za eventualno kršenje pravila nisu poznate, ali poznato je kako je igračima upotreba mobitela zabranjena u klupskom restoranu i prostorijama za druženja i masaže.

niko3

Korištenje mobitela u svlačionici je u redu, ali zabranjeno je u drugim klupskim prostorijama. Ako zajedno jedemo, trebalo bi biti normalno da jedni s drugima razgovaramo. Ne bi bilo normalno da svako gleda u svoj mobitel. Želim međusobnu razmjenu mišljenja. Za vrijeme masaže igrač se treba opustiti, a ne kratiti vrijeme buljeći u ekran mobitela. Ne mogu zamisliti da zračenje može biti korisno za vrijeme opuštanja tokom masaže”, pojasnio je Niko Kovač svoju odluku.

niko4

Nema sumnje da će ova odluka igračima teško pasti, ali Kovač itekako zna šta radi.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti