10. 08. 2018 - 12:11
ZVANIČNO JE, RADOST MOŽE DA POČNE: Ante Rebić potpisao ugovor...
907
Shares
ZVANIČNO JE, RADOST MOŽE DA POČNE: Ante Rebić potpisao ugovor života i obradovao milione navijača!

ODLIČAN IGRAČ

ZVANIČNO JE, RADOST MOŽE DA POČNE: Ante Rebić potpisao ugovor života i obradovao milione navijača!

Sport.ba
10. 08. 2018 - 12:11
0
Shares

Ante Rebić odigrao je matesralno Mundijal u Rusiji i sasvim zasluženo postao velika meta evropskih velikana. Međutim, potpisao je novi ugovor sa Eintrachtom iz Frankfurta i obavezao se na vjernost ovom klubu do 2022. godine, potvrđeno je danas na zvaničnom klupskom sajtu.

ante

Ovaj momak je imao odličnu sezonu sa Frankfurtom, ali je potom zablistao i na Mundijalu u Rusiji, gdje je sa selekcijom Hrvatske osvojio drugo mjesto, što je historijski uspjeh za njihov nacionalni tim. Poslije Mundijala se i interesovanje za njega uvećalo, a nekako se najviše pričalo o njegovom mogućem transferu u Bayern iz Minhena, pogotovo što je novi trener njemačkog šampiona njegov doskorašnji trener, a ujedno i zemljak Niko Kovač.

antee

Ipak, od tog transfera nije bilo ništa, Eintracht je uspio da ga zadrži, pa poslije današnjeg potpisivanja ugovora, iz kluba najavljuju da će Rebić biti njihov ključni igrač u predstojećoj sezoni.

''Ante je svakako jedan od najvažnijih pozitivnih efekata na Svjetskom prvenstvu i ne krijemo da je nekoliko vrhunskih klubova pokušalo da ga dovede. Činjenica da je on i dalje kod nas govori da mu je ovaj klub u srcu i da smo na pravom putu sa našim planovima u želji da zadržimo najbolje igrače'', poručio je sportski direktor Frankfurta Fredi Bobić.

anteee

Nema sumnje da je ostanak Rebića u klubu veliki bonus za ekipu iz Franfurta, naredne sezone ambicije su visoke i neće bit iznenađenje ako ova ekipa pomrsi račune brojnim njemačkim velikanima.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti