10. 08. 2018 - 09:22
SADA JE SVE JASNO: Real objavio sliku koja će otjerati Modrića...
907
Shares
SADA JE SVE JASNO: Real objavio sliku koja će otjerati Modrića iz kluba, rastužili milione navijača

ODLAZAK SVE IZVJESNIJI

SADA JE SVE JASNO: Real objavio sliku koja će otjerati Modrića iz kluba, rastužili milione navijača

Sport.ba
10. 08. 2018 - 09:22
0
Shares

Luka Modrić više ne želi da ostane u Madridu, to je već svima jasno. Na sastanku sa predsjednikom će se pokušati dogovoriti da ga puste, a naredna destinacija bila bi milanski Inter. Ali Real je prije tri dana efektno i bez ikakvog objašnjenja samo jednom fotografijom poručio da Modrić ne ide nikamo.

modric

Prvak Europe na društvenim je mrežama objavio kako će u idućoj sezoni izgledati treća, crvena garnitura dresova, a nakon Sergia Ramosa i Raphaela Varanea, kao maneken nove opreme poslužio je Luka Modrić. Poruka talijanskim medijima i interistima bila je jasna: uključivanjem Modrića u promotivne aktivnosti za novu sezonu daje se do znanja da on ostaje igrač Reala.

rreal

Klubovi inače koriste i suprotne poteze pa izostavljanjem ključnih igrača iz reklamnih kampanja ili povlačenjem njihovih dresova iz prodaje jasno pokazuju da oni odlaze. I nakon što su Modrić i njegova svita došli u Madrid samo kako bi nedvosmisleno zatražili odlazak i poručili da ostanak u Realu ne dolazi u obzir ni pod kojim, pa tako ni radikalno poboljšanim uvjetima, prvak Europe promijenio je priču i napravio upravo ovo što smo napomenuli u prethodnom odlomku.

Real na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru prati 140 miliona ljudi. Najveći klub na svijetu tamo brižno njeguje svoj imidž i nijedna objava nije slučajna, neplanirana ili nepromišljena. Ovo napominjemo zato što je Real upravo promijenio cover na obje spomenute društvene mreže. Pozadinske fotografije na Facebooku i Twitteru sada krasi pet asova: Bale, Benzema, Sergio Ramos, Marcelo i Kroos. Nema sumnje da se svi ti majstori zaslužuju naći na fotografiji, ali nema šanse da bi Real izostavio ponajboljeg igrača Luku Modrića sa glavne slike na oficijelnoj stranici.

reall

Sve to dovoljno govori i to su mal idetalji koji mogu upućivati na odlazak Luke Modrića, sve su šanse da će tako i biti al isačekajmo službenu potvrdu.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti